2777
2789
عنوان

چرا صدای الاغ زشت ترین صدا یا انکر اصوات

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدا پدرشوهرمو اگه بشندی دیگه نمیگی الاغ زشته

🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واقعا که 😐 یه کوچولو به این فکر کن عزیزم که اون دنیایی هم برای حساب و کتاب هست چرا درباره یه انسان ...

تمام امیدم به همون دنیاست ک ببینم این بیشرفو میخاد خدا چیکار کنه

فقط میترسم اون دنیایی نباشه و من بیخود نشسته باشم

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎

فقط شنیدم خانما نباید بیش از حد بلندبخندن همچین چیزایی تشابه دادن ب الاغ.ولی تاحالا نشنیدم ک زشت ترین صدا باشه....توی دنیا چیزا زشت ترم هست

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
تمام امیدم به همون دنیاست ک ببینم این بیشرفو میخاد خدا چیکار کنه فقط میترسم اون دنیایی نباشه و من ب ...

نمیدونم چی بگم اما امیدوارم به آرامش درونی برسید که انسانها رو با حیوانات مقایسه نکنید همه ما تو زندگیمون سختی میکشیم به نوعی و هستن افرادی که رفتارشون مطابق میل ما نباشه اما خب هنر خوب زندگی کردن و بندگی خداروکردن به اینه که بتونیم بااین افراد سازش کنیم بخاطر خدا ... موفق باشید