2777
2789
خوب مریم جون اگر بیش فعالی کودکی نداشته پس بیشتر دو حالت میمونه یا افسردگی داره یا این که اصلا یاد نگرفته ممکنه هم کلا مشکل تمرکز حواس داشته باشه که بدون بیش فعالی هست که خوب کمتر پیش میاد

آدمهایی که مشکل هوشی دارن توی درس و تحصیل تقریبا مشخص میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقته خرابکاری اساسی نکرده(بزنم به تخته )به جز چند تا مورد کوچیک (اخه نکنه که نمیشه )تا اینکه چند روز قبل موقع رفتن دید گوشیش شارژنداره گوشیمو قرض گرفت عصر که می خواست گوشیمو پس بده دیدم شیشه اش سراسر ترک خورده وشکسته گفت نمی دونم چه جوری شکسته همش تو جیبم بود کلی عصبانی شدمو نق زدم خدارو شکر فاب یدک داشتم قابشو عوض کردم بگم من این گوشی رو چهار ساله دارم یه بارم خراب نشده اقا تو این مدت چهار تا گوشی خراب کرده با اینی هم که دستشه میشه 5 تاکه خدا می دونه تا کی عمر داره
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
سلام لیلا جون.

شعبه دوم شوهرت خونه ی ماست.

به خدا وقتی خوندم که شوهرت چکارا کرده و چه دسته گلایی به آب داده انگار داشتی در مورد شوهر من حرف میزدی. جالب اینه که با اینکه درک میکنم که چه حالی داری ولی خیلی از کارای شوهرت خندیدم. شاید خنده ی من برای این بود که کارای شوهر خودم برام تداعی میشد.

خدایا به امیدت خودت
2810