2777
2789
پارسال داشت راه پله رو رنگ میکرد ازم جوراب مچی شیشه ای خواست گفت می خوام رنگو صاف کنم منم یه جفت بهش دادم چند روز بعدش اودم دیدم کشو از جوراب خالیه هرچی جوراب شیشه ای داشتم برداشته بود همشم رنگی ودور انداختنی حالا مامان سیمین میگه گیر نده
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
هههههههههههههه....اختیار داری......کلی خندیدم از این موضوع تاپیکت.......میدونم چقدر حرص میخوری...شوهر تو جاری منو میخواد اوففففففففففففففف...حتی یه دونه از ریشه های فرش بیاد بیرون واویلاااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هههههههه لی لی جون شوهر منم با اینکه میدونم جای وسایل رو میدونه اکثرشو واااااای مخصوصا مهمون داریم هی میاد میگه کارد کجاس؟چنگال کجاس؟نمک کجاس؟اول زایمانم بیچارم کرد هی میومد تو اتاق میپرسید چی کجاس.شاید لوسش کردم...
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
واییییییی پریناز جون نگو....مثلا میره نمک رو بیاره صدبار بهش گفتم کجاست...میره تو آشپزخونه نمک جلوی چشمشه هی میگه نمک کجاست..من نمیبینم...میگم بابا نمک که خودش نمیگه دالی من اینجام..یه کم چشمهات رو تکون بدی میبینی...

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
قفسه رو باز میکنه فقط نگاه میکنه..در حالیکه یه کم اینور اونور کنه مثلا کاسه رو میبینه ها...ولی بازم میگه کو من نمیبینم....

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
لیلا مامان نباتی ناراحت نشیا ولی از دست کارای شوهرت خییییلی خندیدم, عین پسر بچه های خراب کار می مونه ولی بازم خوبیش اینه که می دونه کار اشتباهی کرده یه جوری می خواد درستش کنه و ازت مخفی کنه
به قول یکی از بچه ها هرچی رو خراب کرد برو عینشو بگیر زود
سخت نگیر
اینقدر با انشای خوبی نوشته بودی که از ده تا جوکم بیشتر خندیدم
اما
من شوهرم از وقتی جهیزیه ام رو اوردیم اصلا ملاحظه نمیکرد-میزد و می شکست و ......
تازه هر کاری هم می کرد با پرویی می گفت وسیله مال استفادس برای اون دنیا که نمی خوایی؟! این به جای معذرت خواهی بود
یادمه فقط 13 بار سماورمون رو سوزوند!!!!!!!!!! که البته عجب جنسی داشت اون سماوره!!!
اون هم اشتباه من بود که برای خرید جهاز با اون نمیرفتم

به روز بردمش شوش و هرچی که ناقص شده بود رو لیست کردم و از دم با هزار بدبختی از توی کوچه پس کوچه ها خریدیم!!!!!!!!!!!
حالا مهمونم که میاد میگه همین دم دستی ها رو ببر اونا نشکنه!
اخه اینا فکر می کنن هم خرید کزدن راحته و هم پول دراوردن!!!!!!!
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
هههه ببخشید لیلا جون جلو خندم رو نشد بگیرم.تو خونه ما همه چی بر عکسه!من خرابکاری میکنم البته نه به شدت همسر شما
خب شاید این طوری بار اومده خیالش هم از بابت شما راحته که درستش میکی.به نظر بیدقته بیشتر تا خرابکار
آی دلم...وای دلم
شوهر شما یه ورژن جدید تر از شوهر منه.
مال منم اوایل خیلی خرابکاری به همین سبک مال شما میکرد. به مرور و با تذکر های فراوان و ملایمت و گاهی ناراحتی خیلی بهتر شده اما بازم درست بشو نیستن این افراد. نباید توقع داشت کاملا عوض بشن.
اصلا به یه سری چیزا توجه ندارن.دست خودشونم نیست. باید سعی کنی ازش غافل نشی و به محض اینکه داره وسیله برای کارش جور میکنه به نحو خوبی هدایتش کنی. میدونم که حرص میخوری چون خودم چشیدم ولی همینه دیگه. سعی خودتو بکن حداقل بچه ات با توجه و دقت بار بیاد برای گزینش وسایل کارش.
2810