2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
ما رفتیم علامه مرزداران مصاحبه اما اصلا راضی نبودم مدیر و مشاور تربیتی خیلی بداخلاق بودن...

از اولش که بدون هیچ حرف و صحبتی اومدن پسرم رو بردن که بیا بریم پیش خانم فلانی ولی اونجا انگار میخاستن کاپشنش رو در بیارن بعدم در رو بستن و پسرم هم زده زیر گریه که مامانمو میخام ...
دوباره اومدن دنبال من با هم رفتیم
بعدش هم که دوباره گفتن مامانها بیان با باباها و بچه ها همونجا تو کلاس بمونن که پسرجان از بس وابسته است دوباره زده زیره گریه و اوردنش پیش ما....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ببخشید باز من مزاحم شدم

من بالاخره پسر رو علامه ابشناسان ثبت نام کردم

اما واااقعا به سوالهام خوب جواب ندادن

ورزش خاصی ندارن؟ گفت ایروبیک و ژیمناستیک اما نگفت به صورت حرفه ای یا همون الکی ها تو زنگ ورزش

شطرنج ندارن؟

مربی لگو از کجاست؟ خود مووسه لگو ؟؟ یا الکی ه فقط خونه سازی قراره بکنن

مربی زبان از کجاست؟

روش مونته سوری و اینا دارن یا نه؟

مشاور اصلا ندارن انگار؟؟ نه؟ همه مدارس دیگه هم اینجورین؟ مثلا پند.. یا صالحین یا مدارس دیگه...

کلا کار خاصی نمیکنن نمیدونم 6800 پول چی میگرن؟؟

اما باز چون برای من بهترین گزینه بود ثبت نام کردم
انیتا جان بازم به نظر من جزو بهترین انتخابها بوده علامه ابشناسان.کاش اینها رو دقیق از خودشون بپرسی ولی کلاس لگوشون حتما معلم از قیطریه میاد....باید پاپیچ بشی بخاطر ما هم که شده بپرسی.
دوستان همسر من به اموزش پرورش منطقه 6 رفت و در مورد مدارس تحقیق کرد.گویا گفته غیر انتفاعی های منطقه 6 همه در یک سطح هستند مثل پویش و شهریار اما از نوید صالحین خیلی تعریف کردند.من فردا قراره با پسرم برای مصاحبه برم ببینم چطوره.
آنتیا جون اما باز شانس آوردی که علامه آبشناسان بهترین شعبه علامس علامه ای که توی ولنجکه زیاد تعریفی نیست یعنی شعبه های دیگش کلا به خوبی شعبه آبشناسان نیستن بد به دلت راه نده دیگه ثبت نام شده و اونها فکر نکنم خودشون رو ضایع کنن و در حد پندو نوید صالحین و قرار بدن
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
سلام به همه پسر منم امسال پیش دبستان باید بره میخواستم بذارم پیش رو مدرسه تا بهتر با محیط جدید کنار بیاد تا برای مدرسه رفتن اذیت نشه میخواستم ببینم کسی از مدارس منطقه شش محدوده امیر آباد شیخ بهایی و کردستان اطلاعی داره؟ دوستامون که نوید صالحین رفتن اونجا چطور بوده؟
گروه هنری آناهی آرت روبالش های خاص و عشقولانه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1544083&T=%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=59092273
زهره جون من توی مدرسه کلوب خیلی تعریف نوید صالحین رو شنیدم میخوای یه سر بزن . نوید صالحین چون مجتمع هم هست خوب یه نکته مثبته .
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
ممنونم نوید صالحین خیلی بهم نزدیکه فقط تا ساعت دو هست ذهنم درگیر شده چون محل کارم تا سه و نیم هست یکی این مورد یکی این که نمیدونم از نظر ادب تو چه سطحی هست من تربیت بچه و با ادب بودنش برام خیلی مهمه
گروه هنری آناهی آرت روبالش های خاص و عشقولانه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1544083&T=%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=59092273
2810