2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
راستش عاشق برنامه هایی شدم که گفتی. اصلا این اصول چقدر به برنامه های مارتیا میخوره.چون هم داره لگو رو ادامه میده و همزبانش خیلی عالیه.
http://www.iranzaminsch.com/
تو سایتش چیزی نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستی یعنی اینکه خیلی عالیهههههههههههههههه..اصلا فکر جابجایی رو هم نکن عزیزم. چقدر با برنامه ای الان من منطبقه.چون مارتیا فقط عاشق لگو است و الان میزارمش این کلاس لگو رو بره . فرانسه رو از سال دیگه شروع میکنه و زبانشم عالیه. یعنی هونا رو ادامه میده. خیلی عالیه.اصلا من دنبال همینجا بودم.ممنون بابت تلفن عزیزم.کلاساشم خیلی تعدادشون عالیه
مریم جون شما وقتی دختر گلتون دبستان بود، به خصوص پایه ی ششم، خودش کامل مستقل بود و شما دخالتی در درس خوندش نداشتید؟اصلاً ازش درس نمی پرسیدید؟
هستی جون شما چطور؟(درمورد پسرتون که الان سوم راهنمایی هست)
میدونید من پسرم گاهی تلنگر میخواد،‌البته خودش احساس مسئولیت میکنه ولی با چاشنی بازیگوشی.گاهی خودم باید ازش درس بپرسم.
شما هم این کاررو می کردید؟
مارجا من کارم خیلی سنگینه.باورت میشه من اصلا سرفصلهای درسهاشم نمیدونم چی بود. یعنی نمیدونستم سرفصل علوم یا ریاضی چی هست.فقط یادم بود که معلم فرآنش میگفت باید بیشتر تمرین کنه .اونوهم میفرستادمش پیش خاله ام تمرین میکرد و یه نرم افزار تصحیح خواندن براش گرفته بودم.تازه یسریمسئولیتهای منم گردن اون بود.من واقعا شرمنده اشم..
ولی امسال میبینم که بعضی شبها میاد ازم اشکال ریاضی یا گرامر زبان میپرسه یا دلش میخواد ازش درس بپرسم. البته خودش میخونه فقط آخر شب میاد میگه درس بپرس. خوب پسرها مسئولیت پذیری اشون نسبت به درس کمتره.بخواهی فقط بچسبه به درس اونهم مارجا خوب نیست خیلی
میدونی پسر م عاشق اینه که تو حل کردن مسایل ریاضی با من مسابقه بزاره.
آخر هفته باید 50 تا تست ریاضی میزد.گفت مامان بیا مسابقه ببینیم کی بهتر و زودتر حل میکنه و البته که اون همیشه برنده بود.
پسر من دوست داره ازش درس بپرسم.
مارجا خوب شاید اگر منم خونه بودم این اتفاق پیش میومد. اینجوری مقایسه نکن. باید همون نسبت به پسرها بسنجی که اینجوری که میگی عالیه. همین حس رقابتش باعث میشه که جلو بره
2810