2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی جون پسر همکارم علامه میره البته راهنمایی آبشناسان و داره میگه که بشدت راضیه و حسابی تست و این مسائل رو دارن .البته کلاس هفتم هست پسرشون . تکالیفشون پژوهشی هم هست . از اول سال تا حالا پسرشون 12 تا تحقیق پاور پویت حجیم داشته. و میگه سطح درس دادنشون خیلی بالاتر از کتابه.
سلام.صبح به خیر
یک مسئه مهم هم اینه که همه ی شعبه های مدارس مثل هم نیستند.
مثلاً من نمیدونم راهنمائیهای علامه طباطبایی کدومشون خوبن؟شعبه ی دیباجی شمالی ؟شعبه ی میرداماد؟

پسر من از رباتبک متنفره.
ولی پژوهش در حد معقول انجام میده.
دیشب کانون هم باید میرفت، پژوهش راجع به شاهنامه داشت.باید 70 تا تست ریاضی هم میزد.متاسفانه رونویسی فارسی هم داشت.طفلی وقت کم آورد و فقط تونست 40تاتست رو بزنه.صبح ناراحت رفت مدرسه.میگفت از معلمم خجالت میکشم که نتونستم 70تاتست رو کامل بزنم.
مارجا برای اطمینان خودم ازت پرسیدم انقدر که این اقا از مهر آیین تعریف میکرد ..آیا واقعا جای خوبیه ؟؟؟میخوام ببینم میتونم رو بقیه حرفهاشم حساب کنم یا نه؟
مریم جون اگر از نظر سطح علمی بخوای خیلی عالیه.یک سری از دبیراش همون افرادی هستند که معلم آموزشگاه های معروف مثل اندیشمند و ... هستند و حتی شنیدم کتاب های تیزهوشان هم اونامی نویسند.
راندمان قبولی تیزهوشانش هم نسبتاً خوبه.
درمورد پژوهش و اینا خبر ندارم زیاد.
سایتش هم آشفته هست.
میدونی که اسم دبستان پسرونش راهبرد دانش هست.
الان آدرس سایتش رو میزارم.
یکی از بچه ها هم مطالبی راجع بهش نوشته بود، الان برات پیدا میکنم و میزارم.
والله مریم جون چی بگم؟
آخه بستگی به میزان ارتباطش با عوامل مدرسه داره.
اینجا رو بخون:
http://www.madresehclub.com/Topic.aspx?Title=���_�������_��_�_������_���_�����_�����&TID=1079&PID=6437&seoctl00_CPHMainContent_gvPosts=page53
اینم سایت مدرسه :
http://www.preschool.mehraein.sch.ir/
دوستان من رفتم و اسم اون مدرسه سلام را پیدا کردم که نزدیکمونه تو پاسدارانه
نوشته پیش دبستان و دبستان غیردولتی ندای سلام جزو مدارس سلام هستند و تاییدیه آموزش و پرورش منطقه 4 راهم داره به نظرتون این چیه واقعا زیر مجموعه سلامه ؟ پس چرا تو سایت اصلی سلام نیست؟
حالا یه چیزی از سلام بگم
من یه بچه ای رو میشناسم که از لحاظ رفتاری مشکل داشت که مامانش اون را پیش کاردرمان میبرد بسیار بسیار شیطون و وقتی گریه میکرد کل ساختمان و محل صداش رو میشنیدند فکر کنید اون رو مدرسه سلام ....... پذیرش کرده و الان پیش دبستان اونجا میره برام یه کم عجیبه مدارسی که اینقدر سخت میگیرن و رفتار براشون مهمه چطور این بچه را ثبت نام کرده؟ یعنی فقط فکر پولشون هستند؟ یا واقعا به همه چیز اهمیت میدهند اگر اینطوره پس چرا از این بچه ثبت نام شده؟
هستی جون واقعا ممنون که وقت گذاشتی اطلاعاتت رو امروز اینجا گذاشتی. همکارم که پسرش راهنمایی اشو میره خیلی تعریف میکرد . این بچه اش حلی قبول شده بود و گذاشته طباطبایی...از نحوه درس دادن و کار کشیدنشون خیلی راضی بود.هستی اون مشکلات وابستگی که حل میشه عزیزم.