2777
2789
عنوان

برنامه روزای تعطیلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست

منم دقیقا درد شما رو دارم 

از تموم روزهای تعطیل بدم میاد، تموم هفته رو 7 صبح تا آخر شب سرکارم، یک جمعه رو میخوام واسه خودم استراحت کنم، یا خانواده شوهرم میان یا ما باید بریم، در غیر این صورت یک جنگ اعصاب حسابی دارم 

به خدا روزهای شنبه از تموم هفته خسته ترم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
مادرشوهر من خیلی به شوهرم وابسته ست نسبت به بقیه بچه هاش این طوری نیست خیلی به شوهرم محبت می کنه همی ...

متوجه هستم خیلی سخته . انگاری افسار زندگیت دست خودت نیست . ولی اگر شوهرت همکاری میکرد خیلی خوب بود . 

مامان خودم خیلیییی بنا وابسته هست . ولی در این مورد اصلا اصرار نمیکنه میگه شما زندگیتون جدا شده و ما خوشحال میشیم اگر بیاین خونه اگرم ب هر دلیلی نتونید بیاین هیچ اشکالی نداره.

ولی مادر شوهر من اصلا این درک رو نداشت . می‌گفت حتما باید بیاین . حتی اگر میفهمیدن خونه اونا نرفتیم بجاش رفتیم خونه مامانم اینا ناراحت میشدن . انگاری ک خانواده من مهم نیستند . 

شما هم با شوهرت صحبت کن . همه چیز رو براش شفاف سازی کن انشالله ک درک کنه .

کاربر قدیمی هستم.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=144224018]منم دقیقا درد شما رو دارم  از تموم روزهای تعطیل بدم میاد، تموم هفته رو 7 صبح تا آخر شب سرکارم، ...[/QUOTE

منم شنبه ها خسته م اعصابم خورده از اینکه باز این هفته هم من از دست اینا راحتی نداشتم 

متوجه هستم خیلی سخته . انگاری افسار زندگیت دست خودت نیست . ولی اگر شوهرت همکاری میکرد خیلی خوب بود . ...

توکل به خدا من باز این هفته تلاشمو می کنم که نرم امیدوارم جنگ و اعصاب خوردی درست نشه

[QUOTE=144224018]منم دقیقا درد شما رو دارم  از تموم روزهای تعطیل بدم میاد، تموم هفته رو 7 صبح ت ...

من دیگه از روی چهارشنبه عزا میگیرم، که خدایا باز قراره آخر هفته مهمون داری کنم یا بکوبم برم شهرستان مهمونی، پدرم دراومده، توی ایام کرونا یک نفسی کشیدم که باز دوباره رفت و آمدها شروع شده

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
من دیگه از روی چهارشنبه عزا میگیرم، که خدایا باز قراره آخر هفته مهمون داری کنم یا بکوبم برم شهرستان ...

منم همش چهارشنبه میرم تو فکر که چه جوری از دستش در برم کلی برنامه می ریزم ولی تهش شکست می خورم،  من تو دوران کرونا هم مکافات داشتم که چرا میگی نمیام هی می گفت آخه ما که کرونا نداریم بیا خونه ما، 40 روز نرفتم مثل مته رو مخم بود که بیا بیا، اینا وقتایی که میرن مسافرت من راحتم فقط

منم همش چهارشنبه میرم تو فکر که چه جوری از دستش در برم کلی برنامه می ریزم ولی تهش شکست می خورم، &nbs ...

کاملا درکت میکنم، منم اگر آخر هفته ها برنامه دیگه ای داشته باشم، شوهرم اینقدر غر میزنه که اون آخر هفته رو کوفتم میکنه 

کاملا درکت میکنم، منم اگر آخر هفته ها برنامه دیگه ای داشته باشم، شوهرم اینقدر غر میزنه که اون آخر هف ...

منم همین طور اینقدر حرف بهم میزنه که خودم عذاب وجدان می گیرم می گم نکنه باید میرفتم نکنه اشتباه می کنم

عزیزم تمام هفته بدو بدو میکنی جمعه برو ناهار آماده بخور خودت راحت کن

صبح زودتر بیدار شو به شوهرت بگو یکم کمکم باش تا قبل از اینکه از خونه بریم بیرون خونه رو مرتب کنم چون تا هفته دیگه فرصت نمیکنم

مطمئن باش قبل از اینکه بخواد بده مادرش خوشحال میتونی ازش اساسی کار بکشی 

بعدم برین ناهارتون بخورین عصرم زودتر بلندشو بگو کارام مونده صبح میخوام برم سرکار

عزیزم تمام هفته بدو بدو میکنی جمعه برو ناهار آماده بخور خودت راحت کن صبح زودتر بیدار شو به شوهرت بگ ...

وقتی میریم که نمیذاره زود برگردیم البته این یکیو دیگه تازگیا موفق شدم هر چی اصرار می کنه میگم نه من کار دارم باید زودتر بریم البته زودتر که میگم منظورم ساعت 7 و 8 عصره