2777
2789

«اگر يك لحظه در آسمان باز شود و حميد را ببينم، نگاهش مي‌كنم. به او مي‌گويم: «تحمل دوريت خيلي سخته. دلم خيلي برات تنگ شده.» حتما دستم را دراز مي‌كنم كه پيش او بروم و اميدوارم كه او هم دست مرا بگيرد و مرا با خود همراه كند. حتما به او خواهم گفت: «حميد! آرامشي كه با تو تجربه مي‌كردم، ديگر ندارم. دربه‌در براي پيداكردن اين آرامش مي‌دوم و به آن نمي‌رسم. دلم مي‌خواهد دوباره كنار تو باشم و من هنوز منتظرت هستم».

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سلام الهه جان 

عذر میخوام دیروز فقط وقت کردم بیام زندگینامه شهید بزرگوار رو بخونم اصلا نتونستم پست بذارم خیلی ببخشید خانم 

و اما امروز برای این شهید بزرگوار صلوات میفرستم انشاءالله ک همگی حاجت روابشیم🌺🌺

دست شما هم درد نکنه خانوم گل💖💖💖💖💖

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

:«اگر هزار بار ديگر 21آبان 94 را تجربه كنم، باز هم صبح زود از خواب بيدار مي‌شوم. صبحانه حاضر مي‌كنم، همسرم را از خواب بيدار مي‌كنم و او را براي رفتن به اين سفر مهيا مي‌كنم. من هرگز به‌خاطر شهادت همسرم كه برايم عزيزترين بود، از اعتقادات خود كوتاه نمي‌آيم و هرگز پشيمان نشده‌ام و پشيمان نخواهم شد».

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام الهه جان  عذر میخوام دیروز فقط وقت کردم بیام زندگینامه شهید بزرگوار رو بخونم اصلا نتونستم ...

سلام مهتاب جان ..بسیار هم عالی عزیزم 

ممنون ... فدای لطف و محبتتون 🙏😘🥀⁦☘️⁩⁦☘️⁩⁦☘️⁩⁦☘️⁩⁦☘️⁩🥀🥀⁦☘️⁩⁦☘️⁩⁦☘️⁩🥀🥀⁦☘️⁩🥀

2803

سلام خواهر نازنینم فدای دستای مهربونت بشم که دری از درهای بهشت رو هرروز به روی ما باز میکنه الهی خیر دنیا واخرت نصیبت بشه از ساعت شش چندبار اومدم سرقرار خواهرنازنینم نگرانتون شدم خداروشکر که سلامت هستی وامروز هم میزبان قلبهای منتظر وبیقرار ماسپاس

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خانواده شهيد سياهكالي از روزهاي بدون حميد مي‌گويند

پدر شهيد درباره فرزند شهيدش مي‌گويد: «من 7 فرزند دارم كه حميد و سعيد دوقلو بودند. حميد از كودكي با همه بچه‌‌ها متفاوت بود. حميد مهربان و مودب بود و براي همه حتي خود من سرمشق بود. از وقتي كه رفته است سرگردانم». مادر از دلدادگي حميد و همسرش به هم مي‌گويد و اينكه خانواده از حميد خواسته بودند به سوريه نرود. اما او به پدر، روزگار گذشته را يادآور شده بود؛ روزگاري كه پدر براي دفاع از دين و وطن به جبهه رفته بود و با يادگاري از جانفشاني و جانبازي به خانه بازگشته بود. حسين برادر بزرگ‌تر شهيد هم از حميد مي‌گويد: «حميد از كودكي با همه متفاوت بود. 

سلام خواهر نازنینم فدای دستای مهربونت بشم که دری از درهای بهشت رو هرروز به روی ما باز میکنه الهی خیر ...

سلام عزیزم .‌فدای شما نازنینم ..ببخشید که نگران شدید ..شرمنده عزیزم .. 

🙏🙏🙏🙏🥀🥀🥀⁦☘️⁩🙏🙏🙏🙏

اجر محبت و پیگیری های شما عزیزان با شهدا إن شالله

🥀🥀🥀⁦☘️⁩🥀🥀🙏🙏🙏

2804
سلام عزیزم .‌فدای شما نازنینم ..ببخشید که نگران شدید ..شرمنده عزیزم ..  🙏🙏🙏🙏🥀🥀🥀⁦☘️⁩🙏🙏 ...

شماهرروز زحمت این ضیافت الهی ونورانی رو میکشید خیلی ممنونم عزیزم خدابهتون اجروپاداش شهدا رو بده انشاالله

شماهرروز زحمت این ضیافت الهی ونورانی رو میکشید خیلی ممنونم عزیزم خدابهتون اجروپاداش شهدا رو بده انشا ...

ممنون عزیزم 🍃💖

حضور و دلگرمی شما عزیز و دوستان نمیبود تاپیک ها ادامه نداشت 

🙏🙏⁦☘️⁩⁦☘️⁩🥀🥀⁦☘️⁩⁦☘️⁩

در فاميل و آشنا، اخلاقش زبانزد بود و هرگز كسي را از خود نمي‌رنجاند. عاشق حفظ قرآن بود و تا زمان ازدواجش حدود 6 جزء قرآن را در حافظه داشت و همسرش هم حافظ قرآن است. هميشه عاشق كمك كردن به ديگران بود. با اخلاق و با ايمان بود و بسيار باحيا بود. همرزمان ايشان در سوريه هم از حسن خلق برادرم صحبت مي‌كردند و مي‌گفتند كه با وجود سن كم، بارها همراهانش او را به‌عنوان پيش نماز برگزيده بودند». حسين ادامه مي‌دهد: «همه به او مي‌گفتيم كه رفتن به سوريه را به تعويق بيندازد؛ چرا كه او به تازگي ازدواج كرده بود و مستأجر بود. اما او در پاسخ مي‌گفت ما كه در عزاداري سيدالشهدا(ع) حاضر مي‌شويم و آرزوي همراهي با ايشان را داريم، امروز بايد اثبات كنيم كه در ظاهر و باطن عاشق ايشان هستيم و براي دفاع از حريم خانواده ايشان حاضر به جانفشاني هستيم». 

2805

شايد اين روزها در جمع خانواده، بيشترين دلتنگي را برادر دوقلوي حميد، سعيد، احساس كند. حميد مرادي سياهكالي در نهايت در مسير دفاع از حرم سيده زينب، در يك تله انفجاري كه از راه دور كنترل مي‌شد به همراه 2 همرزم خود، شهيد زكريا شيري و الياس چگيني به شهادت رسيد كه البته پيكر مطهر دو همرزم او هنوز به وطن بازنگشته است. سنگ مزار شهيد مرادي مزين به چند خط از وصيت نامه اين بزرگوار است كه تأكيد مي‌كند: «هيچ‌چيز بالاتر از حسن اخلاق و حسن رفتار نيست».

من هم  دوهزار صلوات هدیه میکنم به حضرت زینب سلام الله علیه به نیابت از این شهید بزرگوار انشاالله که خدا بحرمت خون پاک شهدا هیچوقت دستمون رو رها نکنه

2801