2777
2789
برا من اتفاق نبفتاده ولی شنیدم زیاد اشتباه میشه
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام من از اول گفت پسر الانم یه پسر شیطون بلا دارم اما برای یکی از فامیلامون سه بار سونو گفته بود دختر وقت زایمان پسر بود بیچاره همه ی سیسمونیش دخترونه بود
امسال سال تغییر و پیشرفت منه
خانمی منم هفته 14 رفتم سونو نتونست با قاطعیت بگه همه میگن پسره ولی خوب من دختر دوست داشتم هرچی بازم خواست خدا باشه ماهم میپذیریم اخه یه پسمل 6 ساله دارم
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
سلام . به من توی سونوی ntگفت احتمالا پسره.(12 هفته و 2روز)بعد 16هفته و 5روز رفتم. گفت پسره. ولی بازم نرفتم واسش وسیله ای بخرم. قرار شد 20هفته برم سونوی آنومالی .وقتی که جنسیت و گفت.اون موقع برم خرید سیسمونی
خدایا از اینکه فرشته معصومی را در درونم پرورش دادی تا مرا مادر بخواند سپاسگذارم.