2777
2789

قلب خیلی به نسبت کار سختش حقوق انچنانی نداره خوبه هااا کم نیست اما کارشون واقعا ظریف و حساسه...اگه به فکر پول هستی برو زنان و زایمان که معروفه به چاه نفت

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا کسایی که تخصص قلب میخونن کمن پردرامد ترین تخصص پزشکی ارتوپد و رادیولوژی هست 

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
چرااخت عزیزم.؟

پزشکی واقعا کار سنگینیه ...ایشون از ۷ صبح میرن ۲ شب از مطبشون برمیگردن ...برای زن که خیلی سخته ادم فرسوده میشه ...ما بچه ها ک رفتیم دنبال رشته های فنی هیچکدوم راه پدرو ادامه ندادیم 😀😀😀😀

ولی خب درامدش نسبتا خوبه به رشته های دیگه

بابای من اگه درامدش خوبه چون ۵۳سالشه و حدود ۱۰ ساله که به درامد خوب رسیده تا قبل از اون همش درس و ...اره حقوقش خوبه شاید به ماهی ۲۰۰-۳۰۰برسه ...ولی خب من خودم حاضر نیستم انقد سختی بکشم ... شما الان پزشک عمومی هستی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟

بابای من اگه درامدش خوبه چون ۵۳سالشه و حدود ۱۰ ساله که به درامد خوب رسیده تا قبل از اون همش درس و .. ...

نه جانم هنوز هیچی نیستم

بایه دانشجو پزشکی حرف میزدم میگفت جو تخصص قلب فرق داره باتخصصای دیکه خیلیی باکلاس تر مسلط باسوادترن...براهمین برام سوال شد