2777
2789
عنوان

باشگاه لاغری دوستان با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 13677 بازدید | 715 پست
شیدا جون برای مامانت خیلی خوشحال شدم خیلی عالی وزن کم کردن گلناز جونم خیلی عالیه عزیزم ایرادی نداره کالری شماری بگیر الان چند کالری مصرف می کنی بهم بگو خوب کالری شماری بهترین نوع رژیم است چربی سوزی برای دو هفته است نه بیشتر بدن احتیاج به همه مواد غذایی داره سعی می کنم کالری مواد غذایی رو براتون بزارم
LilySlim Weight loss tickers
راستی شیدا جون مامان الان چه رژیمین؟ ترکیبی رو گرفتن از موقعی که ترکیبی گرفتن چقدر کاهش داشتن بعدش خانمی خودت فکر می کنی مامان تو چه قسمتی بیشتر کم کرده یعنی شکم غبغب یا جای دیگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
2805
1321کالری برای وزنیه که می خوای ولی نباید یهو بری رو اون کالری برات ضرر داره به فرض اگه شما الان روزی00 21تا می خوری باید اول بکنیش 1900تا بعد 170تا بعد دو هفته تا وزنت به خوبی و بدون هیچ ضرری بیاد پایین رژیمای چربی سوزی و پروتئینه برای خارج شدن بدن از استپ هست و مدتشون فقط دو هفته در کل برنامه رژیم هست
2801