2777
2789
نه اصلا اینطوری نیس من خودم یه زمانی آموزش پرورشی بودم دقیقا ب عکسه نظارت رو دولتیا بیشتره فقط بعض ...

دقیقا الان چیزی که ما توی کار داریم میبینیم کاملا برعکسه . غیردولتی همه درامدش از شهریه اس و شهریه رو والدین به ازای خدمات پرداخت میکنن و اگه خوب نباشی بچه رو جا به جا میکنن . یکی از اصلی ترین توقع والدین هم معلم خوبه . خودم تا حالا چند باری شده که مهر یا آبان عذر معلم رو خواستم و معلم دیگه ای جایگزین کردم چون والدین رضایت نداشتن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=143971021]عزیزم دولتی قولنامه ها باید هولوگرام دار باشه اولا  دوما ابتدایی قانونی تا یک

به بنگاه یه شیرینی بدی برات مینویسه..همه همین کارو میکنن..همه همین کارو میکنن..بعدم مدرسه گفت اگر مدارس باز بشه که احتمالش کمه مثلا دو روز در هفته کلاسی اولی ها هستن اونم مثلا از ساعت فلان تا فلان ده نفر از ساعت فلان تا فلان ده نفر دیگه ..کلاسها به شکل عادی نیست و بیشتر رفع اشکالی هست ..بیشتر مجازی هست.. حالا آلودگی و برف وگرد و غبار و.. خودش تعطیلات داره که این چند روزم معلوم نیست برن یا نه

من خودم تهرانم.. افغانی ها از نظر قانونی باید تو پایتخت باشن..هیچ جا اندازه اینجا افغانی نداره ولی ببینیشون خیلیاهاشون با کلاس تر از ایرانی ها هستن..تازه وقتی قرار نیست مدرسه به حالت عادی باشه و بچه ها با فاصله میشینن تو تعداد کم تو ساعت معین..افغانی یا ایرانی قرار نیست کسی پیش پسر من بشینه پس خیلی مهم نیست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهرانم مدرسه دور م زیاد  ولی نتونستم قولنامه جور کنم ببرمش جای دیگه

چرا به بنگاه پول بده برات مینویسن..فقط ادرس و پلاک و.. رو حفظ کن چون تو مدرسه میپرسن و یه دستی میزنن..

سرویسی هم که قراره بچه رو ببره مسئولیت پذیر انتخاب کن که سر ساعت ببره و بیاره که مشکل پیدا نکنی هی مدرسه بهت زنگ بزنه بگه سرویس دیر کرده خودت بیا و لو بره..