2777
2789

حتما دولتی بذار

ببین من خودم علوم تربیتی خوندم بااین فضاها کاملا اشنام

معلمای دولتی اموزش پرورشی هستن وتحصیلات اکادمیک وتخصصی دارن اکثرا

ولی غیرانتفاعی میبینی طرف زیستدخونده داره ابتدایی درس میده ودوره تربیت معلم و.....نگذرونده

اون دسته معلمای آموزش پرورشیش هم بازنشسته هستن واکثرا کم حوصله و انرژی

تواین محیطا بچه توفضای مصنوعی بارمیاد وبا دانش اموزای مختلف از اقشار مختلف اجتماع ارتباط نداره اینو واسه اون دسته مدارسی گفتم که مذهبی یا...هستن وهردانش اموزیو راه نمیدن که خوب نیس

خیلی از اپشن های این مدارس واقعا بی خوده

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه سال بعد %۱۰۰درصد تعطیله و هیچکس نمیره غیرانتفاعی،،،چون نسبت به بقیه مدرسه ها امکانات بیشت ...

عزیزم امکاناتشو قبول دارم،شاید بعضی مدارس غیرانتفاعی قابل مقایسه نباشه بادولتی حتی

اما چرا معمای غیرانتفاعی بهترن؟اولین باره میشنوم

معلمای دولتی مدرکشون مرتبط با کارشونه و سال های اخیر هم که همه از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4567814/چی-از-امکانات-مدرسه-میخواید-میرد-غیر-انتفاعی?postId=142255328

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من خودم بهداشت و کم بودن بچه ها خیلی مهمه

مدرسه ای ک الان به محله ی ما میخوره خیلی قدیمی ه من اصلا خوشم نمیاد 

ولی از معلماش تعریف میکنن

نمی‌دونم چیکار کنم

اول اینکه سال بعد %۱۰۰درصد تعطیله و هیچکس نمیره غیرانتفاعی،،،چون نسبت به بقیه مدرسه ها امکانات بیشت ...

از کجا میگین تعطیله والا ما که معلمیم و بخشنامه اومده که بازه اگر شما با وزیر بهداشت فامیلین و گفتن تعطیله به ما هم بگید 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

این تاپیک رو بخون برخوردها رو خودت ببین . نظارت رو غیردولتی بیشتره چون کادر دولتی همیشه به عنوان بازرس انتخاب میشن و میخوان بگن خودشون از همه بهترن بنابراین تو غیردولتی ها مو رو از ماست بیرون میکشن ولی تو دولتی دیگه همکارن و زشته و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم امکاناتشو قبول دارم،شاید بعضی مدارس غیرانتفاعی قابل مقایسه نباشه بادولتی حتی اما چرا معمای غی ...

نمیدونم خب،،واسه من که اینطوری بود،،،ولی خب نمیشه کلی گفت هرجا با ادمای مختلف و اخلاق‌های مختلف،،من تجربه خودم رو گفتم

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
من خودم بهداشت و کم بودن بچه ها خیلی مهمه مدرسه ای ک الان به محله ی ما میخوره خیلی قدیمی ه من اصلا ...

عزیزم بزار یه غیر دولتی که معلماش بازنشسته باشن چون تو دولتی قشر فقیر زیاده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

غیرانتفاعی پول کلان ازت میگیره، برادرم غیرانتفاعی رفت خودشم پیشنهاد میکنه غیرانتفاعی بهتره اما من مخالفم نظرمن اینه بچه هرجا که میخواد باشه فقط درس بخونه بچه خوبی باشه هیچیش نمیشه. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

اگ دوسال اخرش بفرستی غیر انتفاعی عالیه. چون سخت گیری نمیکنن بچتون راحت تو خونه برا کنکورش میخونه...

اما بیچاره بخاد توی دولتی باشه هر روز امتحانای سر کلاسی و کوئیز و ازین ماجرا ها.. ولی شال اول بذار دولتی باشه‌..

من حودم تیز هوشان بودم.. از غیر انتاعی های شهر خیلی عقب افتادیم

از کجا میگین تعطیله والا ما که معلمیم و بخشنامه اومده که بازه اگر شما با وزیر بهداشت فامیلین و گفتن ...

اخبار گفته،،همه میگن،،،که البته اگه بازهم باشه بعید میدونم حتی ی نفر بچه‌ش رو تو این اوضاع خطرناک و مرگ‌بار بفرسته مدرسه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

برای ابتدایی غیرانتفاعی چون احترام بیشتر داره 

جمعیت کمتره توجه بیشتره  یه عیبی هم داره لی لی به لالای بچه میزارن دولتی هم دبیرستان فقط اونم نمونه و تیزهوشان بقیش بدرد نمیخوره من الان نمونه هستم

لایکم نکنید ریپلای کنید 😁