2777
2789
عنوان

نرفتم عروسی خواهرزادم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 34195 بازدید | 339 پست
مشهد که از هشدار هم رد کرده وحشتناک داره کشته میده کلی گریه کردم بخدا به دخترم نگاه میکنم اشک میریزم

مشهد خیلی اوضاعش نگران کنندس حتی رسانه ملی ک همیشه میگه همه چی خوب وعالیه😐صداش درااومده وهشدار داده درمورد مشهد

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی و مهمونی و خوشگذرونی نون شب نیست. ماها مجبوریم بریم سرکار برای نون شب. واقعا من که حلال نمیکنم ...

اینا هم مجبور بودن بگیرن کلا زن و مرد 100 نفر مهمون داشتن و کلا دوساعت تو تالار بودن امیدوارم که بلا ازشون دور باشه

2803
مشهد که از هشدار هم رد کرده وحشتناک داره کشته میده کلی گریه کردم بخدا به دخترم نگاه میکنم اشک میریزم

منم فقط نگران بچه هام هستم فقط چرا قرنطینه نمیکنن

مشهد خیلی اوضاعش نگران کنندس حتی رسانه ملی ک همیشه میگه همه چی خوب وعالیه😐صداش درااومده وهشدار داده ...

۸ نفر از فامیلامون فوت کردن راه میرم اشک میریزم بدون علایم بودن یکبار تو کما رفتن وتموم کردن

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
2804

[QUOTE=143911747] اینا خود کرمان نیستن شهربابک هستن ولی باز ترسید

شهر ما تقریبا سفیده 

عروسی دختر خالم بود هیچکدوم نرفتیم

نه من نه مامان وخواهرم

بس اصلا ناراحت نباش کار درست انجام دادی

2805
منم فقط نگران بچه هام هستم فقط چرا قرنطینه نمیکنن

باید شهرها روببندن از سبزوار ۸۰ نفر پیاده اومدن مشهد برا تولد امام رضا آخه چرا میان بخدا امام رضاهم راضی نیست

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
۸ نفر از فامیلامون فوت کردن راه میرم اشک میریزم بدون علایم بودن یکبار تو کما رفتن وتموم کردن

عزیییزم تسلیت میگم

ننسبتشون نزدیک بود؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
2801