2777
2789
شوهر من وضع مالی متوسط اما خوبی داره. ما یه خونه و ماشین داریم، ماهی دوتومن درآمد ثابت یه سفر ترکیه رفتیم ماه عسل منم اول ازدواج بینی عمل کردم. شوهرم خیلی خوب ساپورتم میکنه. هر مناسبتی برام کادو میگیره. بیشتر طلا. پدرم هرجا می شینه میگه دامادم تجارت میکنه وضعش توپه حتا اگه کسی ازش نپرسه توجه همه رو جلب زندگی من کرده حالا خوبه حومه شهر زندگی میکنم وسعادت آباد نیستم!! چیکار کنم پدرم از رو بدجنسی اینطور میکنه. وکم عقلی حتا دلم نمیخواد سرزبون آدما باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بنده خدا خوشحاله و مثلا افتخار میکنه ب دامادش دوس دارم بدونم حومه یعنی کجا
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
زهرا جان من نمیخوام به پدرت توهین کنم ولی کاملا کاملا و کاملا میفهمم چی داری میگی. دقیقا پدرشوهر منم همینطوره. آدمو از ارزش میندازه. جلوی مامان و بابام اینقد از پسرش و دخترش تعریف میکنه انگار آسمون پاره شده بچه های این افتادن زمین. بنظر من موقعیت اجتماعی آدما رو باید مردم خودشکن متوحه بشن. چه بسا اگه بهشون بگی حس بدی به آدم دست میده. پدر شمارو نمیدونم ولی پدرشوهر من دیگه شورشو درآورده و اعصاب واسه من نمیذاره بس که تعریف میکنه. حتی اگه تعریفاش بحق هم باشه (منیم اتیم توکولور). همون اعصابم خرد میشه معنی میده😃😂😂😂
زهرا جون پدر مادرا هیچوقت بدجنس نیستن طفلی میخاد کلاس بزاره...این اخلاقشه فک نکنم درس بشه.اینکه خوبه منم خیلیا رو میشناسم که بدی دامادشونو میگن
زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
زهرا جان حرفت خیلی دلمو لرزوند بی عقل و بدجنس یعنی چی؟ میتونی خیلی راحت بهش بگی باباجون از قدیم گفتن ۵تا اتگشت داری ۴تاشو نشون مردم بده میترسم اینقدر ذوق خوشبختی منو داری یه نفر چشممون بزنه عم منو هم شما رو ........... خیلی راحت........ اخه از داریی و خوشبختی شما تعریف کردن چه بهره ی نسیب پدرت میشه گلم که شما میگی از برجنسیشه......... خواهش میکنم این حرفو بزن پدرومادر ماه هستن یه دونه
تمنا میکنم برای شفای برادرم دعا کنید خیلی دوسش دارم......5 صلوات هدیه به اقا عباس بن علی انشا.... همه مریضا شفا پیدا کنن.....امین