2777
2789
عنوان

برا روکش دندون......

168 بازدید | 16 پست

دندون تراشیده میشه؟🤨🤔

چقدر؟

چند وقت بعدش روکش میشه 

کسی انجام داده راضی بودع ؟

بعد یع مدت رنگ تغییر میکنه؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من رفتم تراشدیم ده روز بعدش تماس گرفتن رفتم روکش کردم 

چقد میتراشن ؟ تا ده روز بعد ضایع نیست خب 

اگه جلو دهان باشه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تراشیده میشه و چهار ماه بعد عصب کشی رفتم روکش کردم من چون اوضاع دندونم خیلی خیلی خیلی خراب بود واسه همین چهار ماه صبر کردم چون احتمال میدادم نمونه دندونم..

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...

دندون منو کلی تراش داد بعد روکش گذاشت ،موقع قالب گرفتنم خیلی دردم اومد قالبش خشک و سفت بود، حالا شاید جای دیگه اینطوری نباشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من از ترسم نرفتم کلا خیلی ها ناراصی بودن منم نرفتم

از چه نظر ناراضی بودن  

من از ترسم نرفتم کلا خیلی ها ناراصی بودن منم نرفتم

منم پارسال عصب کشی کردم گفتن باید روکش کنی دیگه خورد به کرونا نرفتم.میترسم برم.الانم دندونای دیگم درد گرفتن.نمیدونم چیکار کنم.اگه روکش نکنم چی میشه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من خیلی میتراشه یه پین میزاره چن روزبعدش میری روکشومیچسبونه برامن یه ساله رنگش عوض نشده وضع دندونام کلاخرابه همینی که رکش کشیدموچن بارقبلش پرکردم بازسازی کردم ریخت اخرش روکش کردم کاش ازاول همون روکش میکشیدبراش الانم سه تادندونم خراب شده بعدزایمانم میخوام بدم روکش بکشم 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
چقد میتراشن ؟ تا ده روز بعد ضایع نیست خب  اگه جلو دهان باشه

دندونای جلو هم هزینه ش بالاس هم زیباییه.. خالع من انجام داده انگار دندون خودشه

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
دندون منو کلی تراش داد بعد روکش گذاشت ،موقع قالب گرفتنم خیلی دردم اومد قالبش خشک و سفت بود، حالا شای ...

وای نه☹کلا چند جلسه رفتید،

دندونای جلو هم هزینه ش بالاس هم زیباییه.. خالع من انجام داده انگار دندون خودشه

تقریبا چقدر شد؟

وای نه☹کلا چند جلسه رفتید،

۲بار ،یه جلسه قالب یه جلسه هم گذاشت واسم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چقد میتراشن ؟ تا ده روز بعد ضایع نیست خب  اگه جلو دهان باشه

شایدم زودتراماده شدجای خالیش معلومه دیگه الان همسایمون میخوادروکش کنه دندون جلوشه ماسک میزنه معلوم نباشه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
شایدم زودتراماده شدجای خالیش معلومه دیگه الان همسایمون میخوادروکش کنه دندون جلوشه ماسک میزنه معلوم ن ...

😂😂خداروشکر ماسک هست این روزا