2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

کی رفته تاپیک ما رو تاپیک زده واااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@sepiiiiiideh    

سلام سرگروه جان 

عضو جدید گروهت هستم 

گزارش#  

صبحانه= سنگک+پنیر+گردو+چای سبز +خرما

ناهار= جوجه کباب+۵ ق کته +ماست موسیر+سالاد 

میان وعده= تخمه آفتابگردان+ آلوجنگلی+شلیل+خیار+هندوانه +چای سبز

شام = سوپ اسفناج 

آب=۸ لیوان

مجموع کالری مجاز = مصرفی= ۱۷۰۰

ورزش=۱ساعت پیاده روی

چالش ۸۶ روز ✔

چالش آب ✔

چالش چوب ✔

چالش چای سبز ✔

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وزن#  

وزن اولیه           ۹۶😡

وزن هفته قبل    ۹۲ 😤

وزن این هفته    ۹۱ 🤨

وزن هدف         ۷۰ 😍

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان این چیه خب چیکا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطور شده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2803
چطور شده 

تاپیک زدن بامداد خمار نظر دادم میاد اینجا جل الخالق خاهر

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@sepiiiiiideh     سلام سرگروه جان  عضو جدید گروهت هستم  گزارش#   صبح ...

چرا پس من میزنم نمیتونم سپیده جون صدا کنم 😶🙄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2804
😒😒😒😃😃

با خودم عهد بستم این هفته بالای ۱ کیلو کم کرده باشم 

دیروز و امروز خودمو جر دادم از بس ورزش کردم 

یک سوال 

ماست و کدو لاغر میکنه قبل خواب بخورم؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
لینکشو میذاری گلم؟

رفته محو شده زده بود 58 ثانیه پیش بعد عنوان تاپیک ما رو زده بود لاغری بامداد خمار تمام توضیحاته الهه جونم صفحه ی اولش بود بعد من نظر دادم ک چی؟؟؟؟اومد اینجا😂😂😂😂😂

@900narges     @resolute ‍  @tradescantia     بچه ها وزنتونو نگفتید ...

چطوری پری جون؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
2805
لینکشو میذاری گلم؟

رفته تو این تاپیکای پایین بود جدیدترین تاپیکهاااااا الان نیست دیگه

2801