2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

کی رفته تاپیک ما رو تاپیک زده واااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@sepiiiiiideh    

سلام سرگروه جان 

عضو جدید گروهت هستم 

گزارش#  

صبحانه= سنگک+پنیر+گردو+چای سبز +خرما

ناهار= جوجه کباب+۵ ق کته +ماست موسیر+سالاد 

میان وعده= تخمه آفتابگردان+ آلوجنگلی+شلیل+خیار+هندوانه +چای سبز

شام = سوپ اسفناج 

آب=۸ لیوان

مجموع کالری مجاز = مصرفی= ۱۷۰۰

ورزش=۱ساعت پیاده روی

چالش ۸۶ روز ✔

چالش آب ✔

چالش چوب ✔

چالش چای سبز ✔

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وزن#  

وزن اولیه           ۹۶😡

وزن هفته قبل    ۹۲ 😤

وزن این هفته    ۹۱ 🤨

وزن هدف         ۷۰ 😍

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این چیه خب چیکا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطور شده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2803
چطور شده 

تاپیک زدن بامداد خمار نظر دادم میاد اینجا جل الخالق خاهر

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@sepiiiiiideh     سلام سرگروه جان  عضو جدید گروهت هستم  گزارش#   صبح ...

چرا پس من میزنم نمیتونم سپیده جون صدا کنم 😶🙄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2804
😒😒😒😃😃

با خودم عهد بستم این هفته بالای ۱ کیلو کم کرده باشم 

دیروز و امروز خودمو جر دادم از بس ورزش کردم 

یک سوال 

ماست و کدو لاغر میکنه قبل خواب بخورم؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
لینکشو میذاری گلم؟

رفته محو شده زده بود 58 ثانیه پیش بعد عنوان تاپیک ما رو زده بود لاغری بامداد خمار تمام توضیحاته الهه جونم صفحه ی اولش بود بعد من نظر دادم ک چی؟؟؟؟اومد اینجا😂😂😂😂😂

@900narges     @resolute ‍  @tradescantia     بچه ها وزنتونو نگفتید ...

چطوری پری جون؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
2805
لینکشو میذاری گلم؟

رفته تو این تاپیکای پایین بود جدیدترین تاپیکهاااااا الان نیست دیگه

2801