2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
ن عزیزم اینجور ک نمیشه معذرت میخوام میپرسم میشه سن خودت و همسرتو بگی؟ قرار نیست ک شما روش خانواده ...

هر دو ۳۷ هستیم ۴ماه کوچیکتر هست با مشاور خیلی حرف زدیم گفت چاره ای نداری چون خانواده شو قبول داره و اونا پشتشن اگه می تونی طلاق یا اینکه کنارش برا خودت زندگی کن ولی نمیذاره لباس موزیک گردش خوراک همه چی رو اول باید تایید کنه تلگرام و اینستامو پاک کرد که من صلاح نمی‌دونم داشته باشی تلفنم رو هی چک می کنه که با خانواده ام صحبت کردم یا نه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم.. اره گلم  هر جی آرنج صاف تر باشه و وزنه هم داشته باشی، فشار بیشتری به بازو و کتفت و ...

مرسی عزیزم😊😊

پس از این ب بعد با وزنه انجامش میدم😌

ب امیدی استخووووونی شدن

به حکمتش دل بسپار 🌿

@sepiiiiiideh    

@دیانا24    

هفته قبل ۵۶/۷۰۰

الان ۵۶😎

هدف ۵۳

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2803
مرسی عزیزم😊😊 پس از این ب بعد با وزنه انجامش میدم😌 ب امیدی استخووووونی شدن

😂😂😂💀💀💀💀

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه ممنونم الان نمیتونم دیگه شیرینی و چرب و چیلی و غبر رژیمی بخورم حتی نمیت ...

فدا داا🌸 خواهش میکنم

همیشه موفق  و با اراده مث الانت باشی💪

2804
چ خوب آفرین👹👹👹

تو‌ چند شدی جیگرززز

چ بگم والا. خدا خودش کمکت کنه. ببین ذکر  یاودود رو 1001 بار بخون رو شیرینی. یا قندون و ازش بخو ...

کسی رو ندارم ممنون خودم می خونم انشاالله که چاره ای باشه غسل حضرت زینب رو هم امتحان کردم کنارش آرام بخش هم میخورم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
2805
😂😂باشه

فداتم دوستم ممنونم ازت 🤗🤗

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2801