2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283059 بازدید | 36895 پست

سلام خداروشکر 

اونی که میخواستم نبود ولی بدم نیست میشه شادی کرد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻❤️❤️❤️❤️❤️  

وزن اولیه ۸۷

وزن هفته پیش ۸۱،۸۰۰

وزن امروز ۸۰٫۴۰۰

@pari95      ‍   جوووووونم❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@sepiiiiiideh     سلام عزیزم وزن شروع۸۵ وزن هفته قبل۸۱ این هفته ۷۹.۹۰۰ خداروشکر بالخر ...

چقدر عالی کم میکنی....من نمیدونم چرا اینقدر سخت وزنم پایین میاد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها یه سوال هر چند کیلو وزن که کم‌میشه گروه عوض میشه 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام خداروشکر  اونی که میخواستم نبود ولی بدم نیست میشه شادی مرد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃 ...

تبریک میگم ۱و ۴۰۰عالیه 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2803
بچه ها یه سوال هر چند کیلو وزن که کم‌میشه گروه عوض میشه 

۵کیلو

شکر خدا 🙏🙏 مدیون پسرگلمم که از صبح بدو بدو دنبالشم😅😅 قدم ۱۶۰😕 🥺

😋😋😋خداحفظش کنه 🤲وزنت خوبه ک باز میخوای کمتر باشی😁😁

من به ۶۵ راضیم😤😤😤😤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
تبریک میگم ۱و ۴۰۰عالیه 

عاشقققتم دوست مهربون❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
۵کیلو

آهان خوب ممنون از راهنمایید عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
2804
تگ نمیشدی ریپلای کردم یک کیلو ولی من ترازوم عقربه ای یکم کمتر یک کیلو بود من آب کرفس سرکه سیب ناشتا ...

من سیب زمینی و نون همیشهه میخورم😁بخصوص سیب زمینی اخه گفتن واسه پر شدن صورت خوبه منم سعی میکنم بخورم منم مث تو ماکارونی حذف کردم یا فقط یه قاشق😥😢

خدایا شکرت 🌸
من سیب زمینی و نون همیشهه میخورم😁بخصوص سیب زمینی اخه گفتن واسه پر شدن صورت خوبه منم سعی میکنم بخورم ...

ایشالله هردو موفق باشیم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
2805

سللاااامم عشقاااا..روزتون قشنگ

وزن اولیه👈۷۸/۵

وزن هفته پیش 👈🎈

وزن این هفته 👈۶۵/۴۰۰(فقط ۱۰۰گرم)🙁🙁😐😐😣😞کلیییی خورد تو ذوقمممم انقددد رعایت کردم 🙆من تو کل عمرم کمترم از ۶۵نبوددممم..یعنی مجردیهامم ۶۵بودم😆

اما حس میکنم سایزم خ کمتر شدهه 😍

اما من ناامید نمیشمممممممم💪💪

الان ششماهه ک رژیمم رو شروع کردم و نا امید نشدم و همچنااان پایبندم 😊😀من بااایدددد ب هدفم برسم حتی شده یک سال دیگه رژیم باشمممم💪

شوهرم همش بهم میگه خسته نشدییی این همه وقت رژیم؟؟میگم نهههه هنوز کلی کار دارممم😊😊😊

@بامدادخمار  

@سمیه1396    

@لولیتا_ناباکوف    

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2801