2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست

@مامان_الیساهستم2    

سلام عزیزم🌹

۷۴روزتاجذابیت#  

گزارش#  

💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫

🍀ناشتا ۱قاشق سرکه سیب با آب ولرم

🍄صبحانه:۵۷گرم تخم مرغ آب پز=۹۱ کالری⚡

🍄ناهار:۱۳۰گرم ران مرغ +۳۰گرم کاهو=۲۶۳ کالری⚡

🍄شام:نصف لیوان شیر+۱۰گرم کشمش=۸۷ کالری⚡

🍄میانوعده:نصف لیوان آب هویج+۹۰گرم موز=۱۲۶ کالری⚡

🌺کالری روز فست ۷۰۰🌺

🌺کالری دریافتی ۵۶۸🌺

🐳چالش چوب🐣

🐳چالش ۸لیوان آب🐣

🐳چالش حذف قند و شکر🐣

🐳ورزش پیاده روی ،،خواستم قدرتی کار کنم گفتم فردا وزن کشیه😕

💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫⭐💫

به حکمتش دل بسپار 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا گفتم بهتون‌بگم‌شماهم ازمایشات ایمنی انعقادی بده بعد بزار بارداربشی چون تو سن بالا توقف رشد دا ...

من بخاطر بی احتیاطی خودم سقط شد بچه م. دست تنها اثاث کشی کردم. شب خیییلی خسته بودم رو شکمم خوابیدم و متاسفانه فرداش بچه م فوت شد😢.

خدا هیچ کسی رو بدون خواهر و مادر نکنه.

فعلا قصد بارداری نداریم. ولی تصمیم بگیریم حتما ازمایشات رو میدم

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
2803
تو خصوصی برام بفرست وزنتو❤ گزارشتم همه چی خوبه فقط ۶۰۰ تا واسه ناهار زیاده یخورده

😨😨😨ببشیدددد

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام گلم  👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤

سلام عزیز خوبی،

یه سوال میخوام پیتزل درست کنم با سینه مرغ،

خمیرشم خمیر نونوایی خیلی نازک میکنم،پنیرشم واسه خودم کم میزنم،فلفل دلمه و قارچم خام میریزم،کالریشو چیجوری حساب کنم

💕💞
@فندق_فسقلی     سلام مهربونم گزارشت ک عالی دیگه.چی بگم. همیشه فستات 565 بودی. امروز ...

فدات بشم قندعسل❤

😁😁😁😁بخاطر تخم مرغس گرمش بیشتر بود😁😁😁

وااای لحظه شماری میکنم واسه فردا😊😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
2804

گزارش#  

@sepiiiiiideh      

سلام 

ناشتا سرکه سیب و اب ولرم 

صبحانه یک عدد تخم مرغ نیمرو دو قاشق چای خوری پنیر نان دو کف دست 

ناهار هندوانه ۲ قاچ زرد الو دو عدد گیلاس نصف لیوان 

شام ماست و کدو   یک لیوان دو کف دست ماست 

کالری فست ۵۰۰ 

کالری مصرفی ۵۸۷

ورزش نیم ساعت پیاده روی 

چالش# ۴۷ روز مانده تا هدف

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@جیگل۷۴     @فقطخداجون     @لولیتا_ناباکوف     بچه ها فردا وزن ...

منم از فردا میخوام برم تثبیت چون قراره جدی اقدام کنم کلی دارو میخورم نمیخوام وقت و انرژی هدر بدم

سه ماهه کالری ۱۰۰۰ دارم

فقط فعلا باید روزی ۱۰۰ تا اضافه کنم تا دو هفته درسته؟

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

بچه ها هرچی راهکار بلدید بگید یبوستم برای فردا خوب بشه

اتفاقا گفتم بهتون‌بگم‌شماهم ازمایشات ایمنی انعقادی بده بعد بزار بارداربشی چون تو سن بالا توقف رشد دا ...

انشالله اینبار به سلامتی باردار بشی و سالم بیاد  بغلت منم سقط داشتم ازمایش های ایمینی و انعقادی دادم هنوز جوابش نیومده تحمل تکرار سقط رو ندارم

2805
من بخاطر بی احتیاطی خودم سقط شد بچه م. دست تنها اثاث کشی کردم. شب خیییلی خسته بودم رو شکمم خوابیدم و ...

ای بابا😭😭😭چقدر بدددد و دردناک🥺🥺

انشالله 😪هروقت خواستی خدابهت سالم‌و صالح دوقلو بده جبران بشه😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
انشالله اینبار به سلامتی باردار بشی و سالم بیاد  بغلت منم سقط داشتم ازمایش های ایمینی و انعقادی ...

انشالله ممنون عزیزم.

همچنین شماهم انشالله ایندفعه برات بمونه سالم وصالح❤❤❤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
منم از فردا میخوام برم تثبیت چون قراره جدی اقدام کنم کلی دارو میخورم نمیخوام وقت و انرژی هدر بدم سه ...

هدفت چن بود؟

اره خوب میکنی ،میری اقدام بدنت باید تقویت شه،وزنی که میخوای ثابت بمونی مجاز تثبیتش هر قدر باشه تا اون موقع هفته به هفته۱۰۰اضافه کن،برا من ۶هفته شد تا مجازم.

2801