2777
2789
عنوان

مرغ

203 بازدید | 17 پست

چراهرجوری درس میکنم رون مرغام سیاه میشه یابدبو میشه 

 ابپز گذاشتم سرخ کردم قبل پخت

تفت دادم واقعا خسته شدم دیگه

کمکم میکنید

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

برگ بو بنداز توش

زعفرون زیاد بریز

یکمم دارچین اضافه کن

با پیازم خوب تفت بده ولی من حوصله نداشتنی یه پیازو از وسط نصف میکنم میندازم تو آبش

اصلا هم بو نمیده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ي مرغ تازه بخر روناش پوستشو نکن بزار اپز شه حدود نيم ساعت بعد در بيار تو روغن ملايمم سرخ کن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
2804

بو شو که میشه گرفت اما بعضی از مرغ ها داخل رون شون 

سیاه هست اونو نمیشه کاری کرد ادویه مرغ بگیر بو شو کلا میبره من پارسال رفتم شمال از شما یه ادویه خریدم مخصوص مرغ ماهی هست مرغ و ماهی خیلی خوشمزه میکنه 

پیاز نگینی زیر مرغ رو فلفل دلمه ای هم روی اونا کمی روغن و مقداری کره به اضافه دارچین نمک فلفل ادویه کاری بزارید سرخ شه بعد که خوب سرخ و طلایی شد زعفران دم کرده رو اضافه کنید رب رو تو ابجوش حل کنید بریزید روی مواد نزارید روی مرغ هارو بپوشونه خوب ک جوشید و جا افتاد اگر دلتون خواست بعد از اینکه پخت میتونید مرغارو بردارید تو کره و ادویه سرخ کنید که روش هم برشته بشه

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

لابد زردچوبت خوب نیست 

من مرغام خیلی خوب میشه 

اول یه کم سرخش میگنم بعد پیاز میریزم میزارم پیازم تفت بخوره زرچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز و شنبلیله وومیزنم نمک میزنم بعد آب جوش میریزم میزارم بپزه 

بعد داخل تابه روغن ، کره و زعفرون خشک میریزم مرغمو داخلش سرخ میکنم خوب که نارنجی شد بهش رب انار میزنم یه تفت کوچولو با رب بخوره بر میدارم 

داخل آب مرغم هم عدس و آبلیمو و رب گوجه میریزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2805
لابد زردچوبت خوب نیست  من مرغام خیلی خوب میشه  اول یه کم سرخش میگنم بعد پیاز میریزم میزا ...

چیکارکنم سیاه نشه

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

ن من همیشه میزنم 

دیروز شوهرم میگفت مادرهمکارش مرغ درست کرده بود تازه مال شب قبل هم بود سفیدو خوشمزه

من دستپختم عالیه ولی مرغام تازگیابدمیشه خیلی

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792