2777
2789
عنوان

درد سینه با دست زدن

10816 بازدید | 17 پست

سلام.بچه ها یه مدته با دست زدن هردو سینه هام درد میگیره.یه حالتی انگار له کردی..دردش این مدلیه.بعد اینکه من کلا شب تا صب رو شکم میخوابم و دائم کولر روشنه و تیشرت میپوشم.قرص ضدبارداری هم مصرف میکنم.تقریبا از خرداد و گرمای هوا این درد و فهمیدم.آیا بنظرتون از مدل خواب و کولره یا مشکلی هس؟

التماس دعا🙏

منم اتفاقا امروز این حسو دارم نمیدونم چزا 

البته من پرولاکتینمم چند ساله بالاس

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پرولاکتین همون هورمون استرسه؟ربطی ب درد سینه داره؟

هورمون شیره اره دلیل اصلیش استرسه

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید
سونوی سینه بدی معلوم میشه اگه چیزی باشه خدایی ناکرده کیست اینا درد دارن معمولا یا شاید اسپاسم باشه ...

میگم شما که با سابقه این.الان کدوم نی نی یار فعاله؟؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

سوتینم میبندی

من دیشب یهو حس کردم درد گرفته 

در اوردم الانم راحتی پوشیدم

بیشتر ببینید
میگم شما که با سابقه این.الان کدوم نی نی یار فعاله؟؟

سابقه رو خوب گفتی 😂😂 منم زیاد وارد نیستم آهسته میرم میارم 😂😂

والا امروز انگار نیستن تاپیک هاشون قفله 

معمولا نی نی یار ۵ و نی نی یار ۲ تو طول روز هستن ولی انگار امروز نیستن 

من هروقت باردارم همینجورم اصن بچه دومم ازین طریق فهمیدم سینه هام درد گرفتن.شبا سوتین نپوش حالا ی مدت ...

من احتمال میدم روشکم زیاد میخوابم کوفته میشن.بعد اینکه کولر دائم روشنه،،بنظرت اینا تاثیر داره؟

التماس دعا🙏