2777
2789

سلام خانوما پسرم تازه رفته تو 6سال یکی از دندونای شیری فک پایینش افتاده الان جاش داره دندون در میاره ولییی خیلییی کجه

منم استراحتم بخاطر بارداری نمیتونم مرکز استان ببرم برای دکتر

مسئله دیگه هم که بخاطر کرونا میترسم

عکس گرفتم از دندونش اصلا یه جور افتضاحی داره درمیاد 😢 

چیکار کنم کسی بوده ایتجوری باشه

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

داداش منم دندوناش کج دراومد دکتر بردیم گفت باید ارتودنسی بشه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ارتودنسی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
داداش منم دندوناش کج دراومد دکتر بردیم گفت باید ارتودنسی بشه

توی بچگی هم ارتودنسی میکنن؟ هنوز کامل درنیومده

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
2804

دندون های بالای من کجه کج در اومد مامانم کلی دکتر بردم همه گفتن فک ش بزرگ شه راست میشه بزرگ‌که شدم درست شد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
توی بچگی هم ارتودنسی میکنن؟ هنوز کامل درنیومده

نه دکتر گفت ببرین بزرگ شد بیارینش الان کلاس پنجمه هنوز نبردیمش... چون خیلی درد داره نمیتونه تحمل کنه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
2805
برا دخترمنم کج دراومده بردمش دکتر گفت تا ۹ سالگی مشخص نمیشه کجه یا نه.چون دندون بغلش نیوفتاده جاش تن ...

خیلییی کجه از ریشه کج داره در میاد میدونی اصلا به ردیف این دندوناش نیست    دقیقا مثل  این داره درمیاد / 

مثل همین خطی که فرستادم 😢

دندون های بالای من کجه کج در اومد مامانم کلی دکتر بردم همه گفتن فک ش بزرگ شه راست میشه بزرگ‌که شدم د ...

این خیلییییی کجه 😢😢😢

2801