2777
2789
عنوان

خواندن یس روز 25 ذیقده هم زمان با دحوالارض

| مشاهده متن کامل بحث + 10496 بازدید | 123 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه اسم منو خواهرمم اضافه کنید ممنون می شم منو خواهرم هم یکبار می خونیم من به نیت سلامتی خواهرم و پسر کوچولوم و حل شدن مشکل همسرم و نینی دار شدن همه دوستای گلم که توی نینی سایت هستن و خدا بهشو بچه نمی ده
اوووووووووووو با یه بار چقدرم حاجت دارمااااااااااااااا ههههههههههههههه
یک قلب بی قرار ...
یک دل عاشق ...
یک دنیا انتظار ...
انتظاری که ...
پایان می یابد ...
تنها ! ...
با هدیه ای از آن یکتا مهربان آسمان ...
خدای مهربان من ... خدای خوب من ... خدای بخشنده ی من ...
خدای نازنین من ... خدای قادر و بزرگوار من ...
با تو حرف می زنم ! ... دریاب حال دلم را ... دریاب مرا ای خدای مهر !
تو را قسم به قداست این شبهای پر از عشق و نور و سرور ...
دریاب مرا ای ناب تر از ناب !
مامان عرفانابزارهای
تو دانه را کاشته ای ؛ اکنون در سایه بنشین و بنگر چه اتفاقی می افتد .
دانه شکسته خواهد شد ؛ شکوفا خواهد شد ؛ اما تو نمی توانی این روند را سرعت ببخشی .
آیا هر چیز به زمان نیاز ندارد ؟!
نتیجه را به خدا واگذار کن
مامان عرفانابزارهای
هروقت بهت احتیاج داشت دستش رو بگیر (حتی اگه خودش یادش رفت بیاد در خونت و ازت کمک بخواد) و کاری کن این رو با تمام وجود درک کنه که هر آن هنگام که با تو و در کنار تو قدم برمیداره و گنجینه یه توکل به تو رو توی دلش حفظ کرده، همیشه و در همه حال ایمن خواهد بود.

مامان عرفانابزارهای
مامان عرفان جان باورم نمی شه پروندم پیدا شد تاثیر سوره یس بود خدایا شکرت
کتایون جون و مامان رضا جون سوره یس رو 40 بار بخونین مطمئن باشید حاجتروا می شین الهی آمین
خدایا تورو به حق باب الحوائج قسمت می دم همه کسانیکه سوره یس امشب می خونن حاجتشونو روا کن
2810