2777
2789
مافامیل پر جمعیتی هستیم به شدت رفت وامد داریم ....از ۳ سالگی مهد رفت 

خودتون شاغلین؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خیلی فکرمو مشغول کرده

شوهرم عاشق بچس منم همینطور ولی میگم یدونه بسه شرایطم واسه پسرم فراهم کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ اره اینو هستم ....دانشکاهشون تعطیله الان به خاطر کرونا...با دوستش میرن سرکار....باورم نمیشه کی ان ...

من که همش بغض تو گلومه یاده اون موقعها بخیر که کوچولو تو بغلم بود توپلو شیطون  تو چرا تصمیم گرفتی بچت تنها فرزندت باشه؟دلیلت چی بود

خودتون شاغلین؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خیلی فکرمو مشغول کرده شوهرم عاشق بچس منم همینطور ولی میگ ...

من خیلی با بچم وقت میگذروندم بعد رفتم عکاسی ولی عشقی ..نه تمام وقت ....شوهر منم عاشق بچه بود ...میتونی تو این مملکت پشتیبانش باشی ...با دلار ۲۰ هزار تومن ....چند سال باید پول جمع کنه تا یه ۲۰۶بخره ...حسرت یه سفر درست و حسابی به دلش بمونه ....میتونی ساپورت کنی بسم الله دومی رو بیار...وگرنه همون بچه  دو روز دیگه میگه غلط کردی من رو به دنیا اوردی 

من خیلی با بچم وقت میگذروندم بعد رفتم عکاسی ولی عشقی ..نه تمام وقت ....شوهر منم عاشق بچه بود ...میتو ...

من خودم تو این شرایط اصلا نمی‌خوام فقط به فکر پسرمم که تنها نباشه گوشه گیر نشه فردا نگه چرا خواهر یا برادر ندارم 

من که همش بغض تو گلومه یاده اون موقعها بخیر که کوچولو تو بغلم بود توپلو شیطون   تو چرا تصمیم گ ...

به خاطر این که بهتر زندگی کنه ...امکانات بهتر ....پسر مثل دختر نیست ..عاطفه کمتری داره ..مخصوصا وقتی زن بگیرن میروند و پشت سرشونم نگاه نمیکنند .... شاید اگه دختر بود یکی دیگه میاوردم نمیدونم ....

من خودم تو این شرایط اصلا نمی‌خوام فقط به فکر پسرمم که تنها نباشه گوشه گیر نشه فردا نگه چرا خواهر یا ...

پسر من هیچ موقع نگفت ...امیدوارم تصمیمی که درسته بگیری ..هرچی به صلاحته ...صلاح من یک بچه بود

پسرم ۹ سالشه تقریبا .دیگه بچه نمیخوام 

پسرم کاملا اجتماعی و شاد هست خیلی با هم رفیقیم حرف نگفته نداره باهام . زندگی استاندارد و مناسبی داره و به ادب و اخلاق و مردم داری تو خانواده معروفه بسیار مهربون و صبوره

اینم بگم شیطنت هم زیاد داره که منم پا به پاش شیطنت میکنم محدودش نمیکنم جدی میگیرمش و باهاش تو مسایل زندگی مشورت میکنم بهش دروغ نمیگم بدقولی نمیکنم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش