2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل برا شما چی بود چقدر طول کشید خوب بشید

من قبلش خربزه خوده بودم...میگن که از اون بود...اولش خودم نفهمیدم مامانم گفت لبات انگار کجه...یواش یواش در طول روز زد چشمم وگونه ولبم بی حس شدن .افتاده شدن.راحت نمیتونستم غدا بخورم.حرف بزنم بخندم...رفتم دکتر‌‌.۲تا پماد داد واسه خشک نشدن چشمم.باید با چسب شبا میبستم.‌‌۲۰جلسه فیوزتراپی رفتم....سقز جویدم...بادکنک باد کردم...دکتر گفت بود اینا  رو...ماساژ میدادم.فکر کنم ۲۰روزی طول کشید شایدم یکم بیشتر 

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
من قبلش خربزه خوده بودم...میگن که از اون بود...اولش خودم نفهمیدم مامانم گفت لبات انگار کجه...یواش یو ...

من از ارتفاع افتادم صورتم فلج شده یک ماهه و نیمه کجی نداره ولی چشام بسته نمیشه پلکم نمیزنم خشک میشه نمیتونم اخم و خنده کنم فیزیوتراپی شروع کردم دارم میرم ینی تاثیر میزاره خوب میشم

فلج بل هستش عزیزم دلیل مشخصی نداره اما احتملالا بخاطر عفونت بدن باشه در حالت کلی , استرس , ضعف اعصاب همه میتونن باعث بشن , حدود یه ماه طول میکشه ولی نگران نباش کاملا رفع میشه , معمولا پردنیزولون و یه داروی ضد ویروسی مثل اسیکلوویر میدن و یه پماد یا قطره ی چشمی اما بدون درمان هم خودبخود خوب میشه, اگه خوب نشد معمولا فیزیوتراپی میرن 

من از ارتفاع افتادم صورتم فلج شده یک ماهه و نیمه کجی نداره ولی چشام بسته نمیشه پلکم نمیزنم خشک میشه ...

اره جسله هاشو مرتب بری اره خوب میشی.واسه چشمت برو دکتر.‌.خشک نشه.به من پماد داد وگفت شبا چون باز میمومد..گفت ببند با چسب بینی..بعد عمل دیدی چسب میزنن بینی رو از اون چسبا...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
فلج بل هستش عزیزم دلیل مشخصی نداره اما احتملالا بخاطر عفونت بدن باشه در حالت کلی , استرس , ضعف اعصاب ...

برا من یک ماهه و نیمه از ارتفاع ۴ متری کوه افتادم میترسم خوب نشم فیزیوتراپی شروع کردم صورتم بی حرکته 

من از ارتفاع افتادم صورتم فلج شده یک ماهه و نیمه کجی نداره ولی چشام بسته نمیشه پلکم نمیزنم خشک میشه ...

خب فک میکنم برا شما فلج بل نباشه عزیزم , برا شما در اثر ضربه به پشت سرتون فک میکنم عصب چشمی دچار مشکل شده بهتره از پزشکتون بپرسین 

برا من یک ماهه و نیمه از ارتفاع ۴ متری کوه افتادم میترسم خوب نشم فیزیوتراپی شروع کردم صورتم بی حرکته ...

واسه من مثل اینا دیدی سکته میکنن.نصف صورتم اوتجوری بود...تو بهتره پیش یه متخصص اعصاب بری

خب فک میکنم برا شما فلج بل نباشه عزیزم , برا شما در اثر ضربه به پشت سرتون فک میکنم عصب چشمی دچار مشک ...

دکتر ک چند تا رفتم چیزی نگفتن همه فیزیوتراپی نوشتن میگن باید صبر کرد ببینیم برمی گرده عصب یا نه

علایم خوب شدنش چی هسش یهو خوب شدید یا چجوری بود لطفا بگید

من بعد ۲۰روز یا یکم بیشتر خوب خوب شدم هیچ اثری ازش نمونده خدا شکر....البته با فیزتراپی

2810