2777
2789
عنوان

روشن کننده راسن

20830 بازدید | 18 پست
خانوما من روشن کننده راسن گرفتم واسه کک مک میخوام .بچه هامیگفتن خوبه .خربدم ولی انگار دومدل داره .مال من روشنوشته رروشن کننده فاقد هیدروکینون ؛ ملفیلد .spf 20 هم داره .بچه هامیگفتن روش نوشته روشن کننده قوی .میشه راهنمایی کنین کدوم مدلش خوبه?? کسی استفاده کرده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ط ساقر جون من نمیدونم اما فقط میدونم ک اینجور چیزا رو بهتره بری دکتر . ب حرف کسی هم نباش چون افراد فرق میکنن... من چند تا لک کوچولو زیر چشمم داشتم. هر کاری بگی کردم نرفتن اخرش میکرودرم و لیزرشون کردم چند روز پیش. دکتر گفت همش باید ضدافتاب بزنم و قرص ضد بارداری نخورم و از پوستم مراقبت کنم وگرنه برمیگردن باز
نینی بهار جون اره درست میگی .من چند روز پیش رفتم دکتر واسه لکای صورتم وزیر چشمم .واسه کرم دور چشم پرسیدم ؛ لکای صورتم ویادم رفت بگم .خنده داره واقعا .اصل کاری ویادم رفت بگم
اون روشن کننده قوی رو شبها فقط میتونی بزنی چون لایت اف هتش... ولی این چون اس پی اف داره روز و شب میشه استفاده کرد.... دکتر به دوستم اینجوری گفته بود... فقط یه سوال این شما خریدی چربه؟؟؟یعنی اثر چربی رو پوست میذاره؟؟؟ میخوام منم بگیرم ولی پوستم چربه میترسم
بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥