2777
2789

من به شخصه 1-وارثان (درام و عاشقانس برا سال 2013 من که خیلی دوستش داشتم پشیمون نمیشین،کاپل:لی مین هو و پارک شین هه)

2-هیلر(عشق منه نمیدونم چرا اما خیلی سریال باحالیه اصلا دگرگون کرد منو کاپل:جی چانگ ووک و پارک مین یانگ یکم اکشن هم هست)

3-عشق مخفی من(13 قسمته این دراما اول بوس بوده بعد دست و پا درآورده)

4-افسانه دریای آبی(من عاشق این سریال کمدی تخیلی ام قسمت ها اول که غش میکنین 

5-عشق من از ستاره(اینم یه سریال کمدی تخیلی عالیه دختره بازیگره و پسره از ستاره اومده کمدی قوی و عالی داره سال2015)

6- دوبونگ سون زن قوی(دوستان این سریال رو به طور ویژه دوست دارم فوق العادس یعنی عشقه عشق بیشتر از 10 بار دیدمش بهترین کاپلن) 

7- منشی کیم چشه و زندگی شخصی او(کمدی عاشقانه جالبی دارن پشیمون نمیشین این دوتا بیشتر فیلم مدرنن اگه میخوایین با فضای مدرن کره آشنا شین بهترین توصیس) 8-عروس خدای اب (بدون شرح) 

9-هوارانگ(تاریخی و کمدیه پر از لحظه های خنده اما عاشقانش زیاد به دلم نمیشینه)

باز درمورد هر کدوم بخوایین بگین توضیح بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی سال پیش فیلم تو زیبایی رو دیدم خیلی دوسش داشتم 

بعدش دیگه فیلم کره ای نگرفتم ببینم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
امپراطور دریا وقتی یوم جانگ انتقام گرفت جیگرم حال اومد

من همیشه دلم واسه ی یوم جانگ میسوخت...اون صحنه ای هم که خودش رو سپر بلای جانگ هوا کرد و داشت میمرد خیلی گریه کردم.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
امپراطور دریا وقتی یوم جانگ انتقام گرفت جیگرم حال اومد

ای جان اون که ژانرش تاریخیه  کره تو تولید سریال پیشتازه سریال های امروزیشون پر از شور و نشاطه توصیه میکنم ببینی گلم  

عزیزم توک همرودیدی دیگگگگه..من فقط پسران برترازگل ک مال ۷.۸سال پیشه خیلی خوب بود

وای منم اینو چقدر دوست داشتم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بیشتر ببینید

هیلر تا ووکی عاشق نشده بود دوست داشتم😅

کلا ووکی عاشق میشه لوس میشه اما کی تو فوق العاده بووود. 

بکش خلاصم کن عالی بود. تمام شخصیت ها محشر بودن. من عاشق یونا و شین سه گی بودم😍

واگابند درجه یک.. بیست. عالی. بی‌نظیر هرچی بگم کم گفتم. کاپلش توی سریال کتاب خانوادگی گو هم همبازی بودن(سوزی و سونگی) " که اونم خیلی دوست داشتم

گابلین😭خیلی قشنگ بود. 

ادیسه کره ای 😍

دکتر جان هم دوست داشتم

پدرم عجیبه با اینکه طولانی بود اما اصلا حوصلم سر نمی‌رفت و جلو نمیزدم خیلی جذاب بود. 

تو زیبایی یه نوستالژی خفنه😍هفت هشت باری دیدمش

بلک.. فیلمنامه فوق العاده پیچیده ای داشت و خیلی زیاد دوستش داشتم 

دیگه بقیه رو اسم میبرم

پادشاه دو دل

همگی محاصره شده اید

دوست دختر من گومیهوعه

پادشاه ابدی و دیوونه ای ولی اشکال نداره هم تازه میخوام شروع کنم 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
من خیلی سال پیش فیلم تو زیبایی رو دیدم خیلی دوسش داشتم  بعدش دیگه فیلم کره ای نگرفتم ببینم&nbs ...

تو زیبایی خوبه مال سال2014 عه اما یکم دیگ خیلی لج ولجبازی بود سریال های خیلی بهتری اومدن حتما ببینشون جیگرت حال بیاد  

تو زیبایی خوبه مال سال2014 عه اما یکم دیگ خیلی لج ولجبازی بود سریال های خیلی بهتری اومدن حتما ببینشو ...

اون اولین و اخرین فیلم کره ای بوده تا الان که دیدم 😂

حالا اینا نوشتی و حتما میرم دنبالشون 

ممنونم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عزیزم توک همرودیدی دیگگگگه..من فقط پسران برترازگل ک مال ۷.۸سال پیشه خیلی خوب بود

اره من تقریبا بیشتر از 100 تا دیدم اینا گلچین بودن صنعت سریال سازی کره از سال 2009 به بعد که اکران پسران برتر از گل بود خیلی عوض شده به عبارتی اون سریال الان بین سریال جدیدا هیچه کمدی بچگانه و عاشقانه فراطبیعی که مال اون دوران بوده سریالای جدید عالین  

ای جان اون که ژانرش تاریخیه   کره تو تولید سریال پیشتازه سریال های امروزیشون پر از شور و نشاطه ...

نه خوشم نمیاد

فیلمایی مثل وایکینگ و گیم اف ترونز رو ترجیح میدم

جنگی و خشن

I am a queen because I have a cute mad king