2777
2789

از نظر علمی برای مدفوع در دختر ۲۶ ماهگی و پسر ۲۸ ماهگی ماهیچه ها ی مقعد سفت میشه .زودتر هم امکانش هست اما هم بچه هم مادر اذیت میشن اما اگر در این زمان بگیری ۳ روزه راحت میشی .دقیقا من اینکار و کردم و نتیجه عالی بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر علمی برای مدفوع در دختر ۲۶ ماهگی و پسر ۲۸ ماهگی ماهیچه ها ی مقعد سفت میشه .زودتر هم امکانش هس ...

وای کاش زودتر میگفتی دختر من دقیقا چند روز پیش 27 ماهش تموم شد😭😭

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اخه جیش رو ب هزار بدبختی ربع ساعت میبرم ولی اونو چیکار کنم 

میگم که بایدصبورباشی که اول جیشویادبگیره وکم کم ازنظرذهنی اماده بشه که پی پی ام بگه

الانم خیلی زوده ها

عجله نکن

این دوران حتماااابایدباآرامش طی بشه

چن سالشه دختر منم شبا خشکه

پسر من  17 ماهشه چند ماهه شبا خشکه پوشکش یعنی از الان میتونم یادش بدم؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
پسر من  17 ماهشه چند ماهه شبا خشکه پوشکش یعنی از الان میتونم یادش بدم؟

ن برای پسرا میگن دوسال ب بعد خیلی بهتره ..واقعا پروسه اذیت کننده ای هست زود شروع کنی هم خودت اذیت میشی هم بچت ....بزار ب موقع ..

یعنی شما دوسال و دوماه شروع کردی ؟ اذیت نکرد ؟ 

دو سال و دو ماه که نه .دقیقا دو سال و ۴ ماه گرفتمش .فقط هم سه روز طول کشید هم شماره ۱ هم ۲.البته من پسر دارم .برای دختر دو ماه زودتره .مقاله های علمی هم هست داخل نت سرچ کنی

ن برای پسرا میگن دوسال ب بعد خیلی بهتره ..واقعا پروسه اذیت کننده ای هست زود شروع کنی هم خودت اذیت می ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...