2777
2789
عنوان

سریال دل چند قسمته؟

1988 بازدید | 10 پست

این آوا چه دختر مزخرفیه .. باعث و بانی این همه دردسر و بدبختی رستا و آرش شده😭

اونهایی که سریال دل رو دوست ندارن نیان ممنون🙏🏻

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰قسمته تا حالا تا۲۸اومده

مطمئنی عزیزم؟

من فکر کردم ۲۸ قسمته..

نمیدونی چی میشه در ادامه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
من شوک شدم این قسمتو دیدم 

منم 

آوا خیلی بدجنسه 

باورم نمیشه ..

بیشتر ببینید
مطمئنی عزیزم؟ من فکر کردم ۲۸ قسمته.. نمیدونی چی میشه در ادامه؟

فک کنم منوچهرهادی نوشته بود۴۰قسمته الان رفتم چک کنم اینستام کند بود بالا نیومد

بقیشو نمیدونم ولی من دلم فقط برا فاراب میسوزه خیلی 

همش ب شوهرم میگم تو حاضری بخاطر من آدم بکشی🤣🤣

فک کنم منوچهرهادی نوشته بود۴۰قسمته الان رفتم چک کنم اینستام کند بود بالا نیومد بقیشو نمیدونم ولی من ...

آهان مرسی عزیزم 🙏🏻

وای🤣🤣🤣🤣خیلی جالب بود عزیزم

اتفاقا منم شخصیت فاراب و همسر سابقشو خیلی میپسندم 👌

بیشتر ببینید