2777
2789
عنوان

رفسنجانی داریم اینجا؟؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 35 پست
اگه خدا بخاد ان شالله😍

انشالله 😍🤲

من اگه معلم بشم  هفته اول رو به بدبختی رد میکنم  هفته دوم دانش اموزان باید بیان ختمم 😐😂😂😂😂😂😂

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعن🤕تازه من اینستامو پاک کردم ولی اومدم سمت نی نی سایت😐😐 ولی خب خدارو شک خیلی کنترلش میکنم ...

☹من به عنوان کسی که یبار فرصتمو دستی دستی از دست دادم بهت میگم ۹ماه قید این گوشی ومجازی رو بزن یه عمر خوشحال میشی 

قدر تک تک ثانیه هاتو بدون سر جلسه به ازای هرسوالی که از پسش برنیای ،انگار یه خنجر فرو میکنن تو قلبت

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
انشالله 😍🤲 من اگه معلم بشم  هفته اول رو به بدبختی رد میکنم  هفته دوم دانش اموزان باید ب ...

😘❤

ولی من عاشق صحبت ووقت گذروندن با بچهام☺☺

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
رفسنجون دکتر خوب نداره اصلا 😬 از طرف بچه های صادق اباد

😂😂بی انصافی نکنید 

به نسبت بقیه شهرا کرمون خوبیم که 

ستاریانو ببین رفسنجونه😎

شانس بزرگیه ها

😘❤ ولی من عاشق صحبت ووقت گذروندن با بچهام☺☺

انشاالله یکی از بهترین معلم ها بشی 😍😘 

من رو اعصابم راه میرن وقتی یاد نمیگیرن بعد میشم یزید  میخوام خودمو تیکه تیکه کنم 😂😂😂😂😂🤦‍♀️

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
😂😂بی انصافی نکنید  به نسبت بقیه شهرا کرمون خوبیم که  ستاریانو ببین رفسنجونه😎 شانس بز ...

رفیقام یکیش دندونشو شکستن ... خودمم رفتن فرهنگیان عقل کشید بخیه نزد یه روز خون بالا میاردم همه اشغال

انشاالله یکی از بهترین معلم ها بشی 😍😘  من رو اعصابم راه میرن وقتی یاد نمیگیرن بعد میشم یزید& ...

مرسی از دعای قشنگت که😍😭

پس خداروشکر معلم نشدی😂😂😂

☹من به عنوان کسی که یبار فرصتمو دستی دستی از دست دادم بهت میگم ۹ماه قید این گوشی ومجازی رو بزن یه عم ...

مرسی که از تجربت گفتی🥺حتمن اصن فک میکنم‌گوشی ندارم 🤩

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
مرسی از دعای قشنگت که😍😭 پس خداروشکر معلم نشدی😂😂😂

فدات شم 😍😘

اره خداروشکر 😂😂😂😂😂😂🤲

😂😂بی انصافی نکنید  به نسبت بقیه شهرا کرمون خوبیم که  ستاریانو ببین رفسنجونه😎 شانس بز ...

واقعن شهرمون اونقدر هایم‌بدنیس😅

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
مرسی که از تجربت گفتی🥺حتمن اصن فک میکنم‌گوشی ندارم 🤩

😂😂امیدوارم سر فراز بیرون بیای ❤