2777
2789
عنوان

ماسک تخم شنبلیله

15530 بازدید | 23 پست

سلام خانما

کسی تابحال از تخم شنبلیله به عنوان ماسک صورت استفاده کرده؟ من طبق اینترنت تخمشو پودر کردم و با آب قاطی کردم زدم ب صورتم.اما چشمتون روز بد نبینه با هزار بدبختی از پوستم پاک شد😣چجوری بزنم ب صورتم ک اینجوری نشه.درضمن پوستم حساسه. ممنون میشم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای چی خوبه؟با ماست یا گلاب بزن.نذار کامل خشک بشه...بخوای بشوری انکار پوستو خراش میده وقتی کامل سفت ...

ولی آره بنظرم ماست خوب باشه باهاش قاطی کنم،

همینکارو میکنم،دیگه راحت میشه شستش. مرسی عزیزم

برای چی خوبه؟با ماست یا گلاب بزن.نذار کامل خشک بشه...بخوای بشوری انکار پوستو خراش میده وقتی کامل سفت ...

برا یکدست شدن و پرشدن و سفت شدن صورت عالیه. منکه یبار زدم با اینکه سخت کنده شد اما واقعا پوشتم یکدست و نرم شد

من ب عنوان ادویه میریزم تو غذا تا خالا نشنیدم ماسکشو😂😂 واسه چی خوبه؟

عزیزم تخم شنبلیله قبل پودر کردن باید بشورم؟؟زیره سیاه چطور باید بشورم بریزم لای پلو؟؟

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
عزیزم تخم شنبلیله قبل پودر کردن باید بشورم؟؟زیره سیاه چطور باید بشورم بریزم لای پلو؟؟

تخم شنبلیله رو من پودرشو آماده میگیرم یعنی از عطاری میگیرم ک جلو چشم مشتری اسیاب میکنه. نه نمیشوره . 

ولی زیره رو اره میشورم بعد استفاده میکنم. میریزم تو چای صاف کن اب میگیرم روش.

خدایا شکرت❤
برا یکدست شدن و پرشدن و سفت شدن صورت عالیه. منکه یبار زدم با اینکه سخت کنده شد اما واقعا پوشتم یکدست ...

مرسی از توضیحت...حتما استفاده میکنم...خداکنه باعث جوش نسه.چون من خودم جوش میزنم 

مرسی از توضیحت...حتما استفاده میکنم...خداکنه باعث جوش نسه.چون من خودم جوش میزنم 

خواهش میکنم عزیزم

منم پوستم حساسه هر ماسکی ب پوستم نمیسازه جوش میزنم،ولی اینو ک دیشب زدم جوش نزدم ولی به طور کاملا آشکار تغییر پوستمو حس کردم ک باطراوت و نرم شد

تخم شنبلیله رو من پودرشو آماده میگیرم یعنی از عطاری میگیرم ک جلو چشم مشتری اسیاب میکنه. نه نمیشوره . ...

مرسی که جواب دادی عزیزم خیلی برام سوال بود

💜💛💚❤💙

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖