2777
2789
عنوان

ماشین عروس😁

233 بازدید | 15 پست

بچااا ایقد باحال بود امشب😍

خواهرم ماشینش داده بود دوماد شب عروسیش 

بعد ما صبر کردیم اخر شب گرفتیم ازش 

کلی گل وبادکنک روش بود خانوادگی نشستیم تو ماشین همه فکر میکردن ماشین عروسه کلی بوق میزدن🤣🤣🤣بعد که میدیدن مادر بزرگم نشسته جلو دهنشون اندازه غار باز میموند 

ایقد حال داددددد🤗😁

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

کرونا هیچ وقت تموم نمیشه 😑

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب عروسی خاهرت بود؟

نه عروسی دوستش بود 

ازش خواست ماشینشو قرض بده برای عروسی امشب 

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من دوبار خوندم ولی نفهمیدم دقیقا کجاش باحال بود و بهتون خوش گذشت😐😐

😶🙃خب نخندین🤣🤣🤣

منم یکبار ماشینمو دادم به یک احمقی بعد فاصله سالن تا خونه ما دوساعت بود اخر عروسی یک تشکر کرد گفت خب ماشینتونم ببریدبا همون گلا

ماشین شوهرمم بود شوهرمم روماشین حساس هست رفت سوارماشین عروس شد منم با ماشین خودمون دوساعت با کفش پاشنه بلند رانندگی کردم آخراش دیگه زدم کنار پا برهنه رانندگی کردم