2777
2789
عنوان

در مورد ختنه کی اطلاعات داره ؟

114 بازدید | 7 پست
سلام مامانا ؛ قبول باشه طاعاتتون پسرمو پنج شنبه ختنه کردیم ، شنبه بردمش دکتر یکم اون جلوی شوشلش سفید شده بود ، دکتر معاینه کرد گفت چیزی نیست اما الان اون سفیدیه داره بیشتر میشه ، یعنی عفونت کرده ؟!
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم
بهش گفتم کرمی چیزی بزنم گفت لارم نیست ،
رادین جان روز چهارشنبه 27 فروردین 93 با اومدنش به این دنیا دلمون رو شاد کرد ی سورپرایز واقعی یعنی منتظر دومی نباشی و خودش بیادددد ؛ منتظر دومیش هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی همونیه که با حلقه قراره بیفته ؟!
2803
مرسی دوستم ، میخواستم فردا باز ببرمش دکتر ، پس جای نگرانی نیست خدا رو شکر
مرسی ، شبتون بخیر :*
2804