2777
2789
عنوان

بورس

311 بازدید | 34 پست

سلام

می‌خوام وارد بورس بشم ولی هیچ آشنایی ندارم

کارگزاری خوب غیر از آگاه و مفید و فارابی چیه؟

میگن بورس قراره سقوط کنه،راسته یعنی؟

کسی هست با بورس آشنا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آگاه اصلا خوب نیست همه شاکین 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من کد بورسی برام اومده  الان باید چطوری تو کارگزاری مفید ثبت نام کنم؟ اینترنتیه؟

بله اینترنتی میتونید

اون کد ده رقمی که برای شما اومده،کد سجام 

کدی که از طریق کارگزاری مفید میگیرین میشه کد بورسی💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
بچه ها من کارگزاری اگاه بودم از دیشب مشکل داشته والان از منبعهای مختلف شنیدم هک شده خودسایتش زده مشک ...

نه عزیزم

مشکل زیر ساخت بوده

شایعه میسازن دیگه

الکی که نیست پولامون بره😭💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
بله اینترنتی میتونید اون کد ده رقمی که برای شما اومده،کد سجام  کدی که از طریق کارگزاری مفید م ...

اره الان مشکلم کارگزاریه   رفتم تو سایت کارگزاری مفید   یه رمز عبور دلخواه ازم خواست    یعنی فقط همینا احتیاجه؟ برا کارگزاری احتیاج به مراجعه حضوری نیست؟

2810