2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههههه سهم خیلی عالیه

نگه دار

بعدم تونستی بخر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مروارید پتروشیمی ایرانه 

این اطلاعات رو از کجا داری؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
تا کی نگه دارم؟؟به نظرت چقد رشد میکنه؟

سهم بنیادش خیلی قویه یه چیزی در حد فولاد مبارکه ولی تو پتروشیمی ها نگهدار برای پیریت اضافه هم بکن پول لازم داری عرضه اولیه های دیگت بفروش 

سهم بنیادش خیلی قویه یه چیزی در حد فولاد مبارکه ولی تو پتروشیمی ها نگهدار برای پیریت اضافه هم بکن پو ...

جواب منم بگو