2777
2789
عنوان

فکر میکنین پسر دار شدن .......

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 123 پست

دخت  هم مثل پسر باید درس بخونه و کار داسته باشه قبل ازدواج .الان مثل قدیم نیست که .من دو تا  دخترام رو تا شاغل نکنم و یه ماشین نداشته باشن شوهر نمی دم .تازه یه جهاز توپم میخوان .تا بزرگ بشه هر ماه لباس و کیف و کفش .مثل پسر نیست که یه لباس رو یکسال بپوشه.باید به دختر بیشتر رسید .تازه اگه پولم برسه واسه دخترم خونه میگیرم تا پشتوانه داشته باشه .تا پشتش گرم باشه فردا روزی شوهرش چیزی گفت با پشت دست بزنه تو دهنش تا بفهمه با کی حرف میزنه.من شیرزن میخوام تربیت کنم و خرجش به نظرم از پسر بیشتره

بنده ها خدا دارن ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من این حرفو قبول ندارم .من پارسال یه سرویس خواب کامل خیلی شیک از دلاوران خریدم حدود ۳ میلیون جنسش ...

من خودمم تختمو سه و نیم خریدم سال 97 

اون موقع دوستم خرید یک و نیم 

دوستم راحت با سی تومن جهازشو جمع کرد تو اون سال 

انقدر هم چیزهای شیک خرید 

اون یخچالش الکترواستیله خیلی خوبه

منم باطلا بیشتر موافقم فقط بدیش اینه که ممکنه دزد طلاهای آدم رو ببره . اگر هم بخوای بزاری صندوق امان ...

یکم که زیاد شد میشه فروخت یه تیکه زمین اطراف شهر خرید تا بچه بزرگ بشه اباد میشه اون منطقه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من خودمم دقیقا سال 97 خریدم همه رو هم خودم دادم  یخچال سامسونگ گرفتم 5 تومن از این بالا و پایی ...

برای خونه چند متر جهاز خریدین؟

ایناهم خب خیلی مهمه

من خودم مثلا اعتقادی به مهریه ندارم اما به اجبار 12تا سکته مهرم کردن

خیلیا هستن خونه معمولی میگیرن ولی خب مهر بالا

یا عروسی معمولیی ولی جهاز و خونه خوب

به نظرم همه چیر به 2طرف بستگی داره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
برای خونه چند متر جهاز خریدین؟ ایناهم خب خیلی مهمه من خودم مثلا اعتقادی به مهریه ندارم اما به اجبا ...

90 متری

حرف من اینه الان خیلیییییییییییییییییی وظیفه ی پسر سخت تره وپسری دیگه تن به ازدواج نمیده 

والا نمیدونم کدوم شهری ولی تهران اکثر خونه ها 50 متریه  90 متری تو تهران یه خونه ی خیلی بزرگه& ...

من تهرانم

بستگی به محل داره خب متراژ خونه

ولی محلی که من اومدم کم ترین مترازی که دیدم 150بود که مناسب باشه  از لحاظ تمیزی و سال ساخت

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من تهرانم بستگی به محل داره خب متراژ خونه ولی محلی که من اومدم کم ترین مترازی که دیدم 150بود که من ...

کلا نظر من این بود که الان با این قیمت های تورمی که هست که خودت تهرانی میدونی تو جنوب شهر و اشغال ترین جا رهن یه خونه 100 میلیونه تازه سال دیگه ش میشه دو برابر 

وظیفه ی یه پسر خیلی سخت تر از دختره 

جهاز رو میشه با کم هم خرید من خودمم دوستم همون سال 97 با سی تومن جهاز خرید 

الانم بخوای ارزون بخری میشه مبل راحتی و .....

ولی وظیفه ی یه پسر خیلی سخته

من خودمم تختمو سه و نیم خریدم سال 97  اون موقع دوستم خرید یک و نیم  دوستم راحت با سی توم ...

من نمیدونم چرا بعضی دختر خانم ها برای جهاز به پدرشون فشار زیادی میارن . من خودم پدرم وضع مالیش خوبه و میتونست از همه چیز بهترین رو برام بخره . من جهازم واقعا کامل بود حتی ماشین ظرفشویی هم خریده بودم تقریبا ۱۵ سال پیش که این چیزا زیاد مد نبود . اما چیزایی که میخریدم حواسم بود که قیمت معقول بخرم فقط لباسشویی و طرفشوییم رو خارجی خریدم بقیه ایرانی . ظرف و طروف هم کامل و سرویس چوبیم کامل و شیک اما مناسب . گفتم قرار نیست پدرم کلی پول خرج کنه که از هر چیزی بهترین رو بده پس شوهرم چی؟ اون باید خودش هر موقع تونست برام بهترین رو بخره . که همینطور هم شد .کم کم به مرور زمان بعد از چندسال با وجودیکه وسایل همه سالم بودن هر موقع پول داشتیم یکی از وسایل رو عوض میکردیم و خارجی میخریدیم کلی هم ذوق میکردیم چون حاصل دسترنج خودمون بود

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
من تهرانم بستگی به محل داره خب متراژ خونه ولی محلی که من اومدم کم ترین مترازی که دیدم 150بود که من ...

البته اون 150 متر تو تهران الان بالای ده میلیارده قیمتش 

من نمیدونم چرا بعضی دختر خانم ها برای جهاز به پدرشون فشار زیادی میارن . من خودم پدرم وضع مالیش خوبه ...

راستش منم این اشتباه رو کردم والا الان خیلی پشیمونم میگم کاش ملاحظه میکردم

ببین من خیلی جهاز خوب برداشتم دوستمم همون سال جهاز خرید خیلی معقول تر