سلام به همه هموطنان خوبم
اول خیلی سپاسگزارم از نی نی سایت چون واقعا وجود این سایت رو زندگیم تاثیر گذار بود. سالها بود که درگیر یه مشکل جنسی با همسرم بودم و تا طلاق پیش رفتم. سالها برای این مشکل به هر دری زدم و هر متخصص رفتیم ناامید تر از قبل می شدیم .. یه روزی توی یکی از تاپیک های نی نی سایت به عزیزی که خدا هر چی میخواهد بهش بده توضیحاتی گذاشت درباره اینکه تو ایران س ک س تراپ که دانشگاهی درس این رشته رو بخونه خیلی کمه و اکثر کسانی که بعنوان درمانگر در ایران کار میکنند تحصیلات شون س ک س تراپی نیست و چیزهای دیگه خوندن و چون متخصص تو این زمینه نداریم فعالیت میکنند. خلاصه انگار ایشون هم درد مشترک داشتند و سالها مثل من درگیر بودند و ناامید.
ولی یه شخصی رو بنام دکتر روح اله بای پیدا کردند که گفتند ایشون جزو معدود کسانی هستند که دکترای و فوق دکترای رشته س ک س تراپی و سلامت جنسی رو بصورت دانشگاهی دارند از خارج کشور و رفت آمد میکنن به ایران و البته میدوهم الان ریس گروه سلامت جنسی ایران هستند و در کشور های دیگه هم آموزش تخصصی دارند .ایشون رو به من معرفی کردند و واقعا هم درست میگفتن .یک آدم کار درست حرفه ای که مدل کارش هیچ شباهتی به هیچ کدوم از اونهایی که من تو این همه سال پیش شون رفتم نبود.دقیق بسیار علمی و خیلی عمیق.البته بعد ها فهمیدم به غیر از دکتر بای به شخصی دیگه ای بنام دکتر بشارت هم چند ماهی در خارج کشور دوره گذراندن در این حیطه ولی به شکل کارگاهی و گویا خیلی بیشتر آموزش میدن تا درمان. به لطف این معرفی و زحمات دکتر بای حالمون امروز خیلی خیلی بهتره. ولی واقعا داشتم فکر میکردم که در جامعه ما حتی ما اطلاعات اولیه و ساده ای که تفاوت یه اورلوژیست یا ماما و متخصص زنان روانپزشک و روانشناس رو از س ک س تراپ واقعی تفکیک کنه ندارم که اگر داشتم این همه سال عذاب نمیکشدیم
گفتم با ایجاد این تاپیک و با اطلاعاتی که در اينهمه دویدن جمع کردم من هم شاید بتونم یک نفر رو حدالاقل از سرگردانی دربيارم همونطور که اون عزیز اینکار توی همین می می سایت برای من انجام داد.
عزیزای من س ک س تراپی یا تشخیص و درمان مشکلات جنسی یه رشته جدید در دنیا هست. بوجود اومده چون تخصص های که از قبل وجود داشتند مثل اورلوژیست .ماما. روانشناس .روانپزشک.مغز و اعصاب و زنان و غدد بودند ولی نمیتونستن به اندازه کافی عملکرد خوبی داشته باشن در درمان مشکلات جنسی چون همه اینها فقط به بخش کوچیکی و یک بعد از سیستم جنسی رو که مربوط به رشته شون هست میخونن. س ک س تراپیست کسی هست که میتونه به دید جامع تخصصی به همه ابعاد جنسی داشته باشه که خطا رو در درمان کم میکنه.
مشکلات جنسی جزو دردهای خاموشه از نظر من. و این سکوت اجباری ما رو از نظر آگاهی ضعیف کرده. گیج و خسته میشم چون نمیتونیم حتی کجا باید بریم!؟