2777
2789

سلام به همه هموطنان خوبم

اول خیلی سپاسگزارم از نی نی سایت چون واقعا وجود این سایت رو زندگیم تاثیر گذار بود. سالها بود که درگیر یه مشکل جنسی با همسرم بودم و تا طلاق پیش رفتم. سالها برای این مشکل به هر دری زدم و هر متخصص رفتیم ناامید تر از قبل می شدیم .. یه روزی توی یکی از تاپیک های نی نی سایت به عزیزی که خدا هر چی میخواهد بهش بده توضیحاتی گذاشت درباره اینکه تو ایران س ک س تراپ که دانشگاهی درس این رشته رو بخونه خیلی کمه و اکثر کسانی که بعنوان درمانگر در ایران کار میکنند تحصیلات شون س ک س تراپی نیست و چیزهای دیگه خوندن و چون متخصص تو این زمینه نداریم فعالیت میکنند. خلاصه انگار ایشون هم درد مشترک داشتند و سالها مثل من درگیر بودند و ناامید.

ولی یه شخصی رو بنام دکتر روح اله بای پیدا کردند که گفتند ایشون جزو معدود کسانی هستند که دکترای و فوق دکترای رشته س ک س تراپی و سلامت جنسی رو بصورت دانشگاهی دارند از خارج کشور و رفت آمد میکنن به ایران و البته میدوهم الان ریس گروه سلامت جنسی ایران هستند و در کشور های دیگه هم آموزش تخصصی دارند .ایشون رو به من معرفی کردند و واقعا هم درست میگفتن .یک آدم کار درست حرفه ای که مدل کارش هیچ شباهتی به هیچ کدوم از اونهایی که من تو این همه سال پیش شون رفتم نبود.دقیق بسیار علمی و خیلی عمیق.البته بعد ها فهمیدم به غیر از دکتر بای به شخصی دیگه ای بنام دکتر بشارت هم چند ماهی در خارج کشور دوره گذراندن در این حیطه ولی به شکل کارگاهی و گویا خیلی بیشتر آموزش میدن تا درمان. به لطف این معرفی و زحمات دکتر بای حالمون امروز خیلی خیلی بهتره. ولی واقعا داشتم فکر میکردم که در جامعه ما حتی ما اطلاعات اولیه و ساده ای که تفاوت یه اورلوژیست یا ماما و متخصص زنان  روانپزشک و روانشناس رو از س ک س تراپ واقعی تفکیک کنه ندارم که اگر داشتم این همه سال عذاب نمیکشدیم

گفتم با ایجاد این تاپیک و با اطلاعاتی که در اينهمه دویدن جمع کردم من هم شاید بتونم یک نفر رو حدالاقل از سرگردانی دربيارم همونطور که اون عزیز اینکار توی همین می می سایت برای من انجام داد. 

عزیزای من س ک س تراپی یا تشخیص و درمان مشکلات جنسی یه رشته جدید در دنیا هست. بوجود اومده چون تخصص های که از قبل وجود داشتند مثل اورلوژیست .ماما. روانشناس .روانپزشک.مغز و اعصاب و زنان و غدد بودند ولی نمیتونستن به اندازه کافی  عملکرد خوبی داشته باشن در درمان مشکلات جنسی چون همه اینها فقط به بخش کوچیکی و یک بعد از سیستم جنسی رو که مربوط به رشته شون هست میخونن. س ک س تراپیست کسی هست که میتونه به دید جامع تخصصی به همه ابعاد جنسی داشته باشه که خطا رو در درمان کم میکنه.

مشکلات جنسی جزو دردهای خاموشه از نظر من. و این سکوت اجباری ما رو از نظر آگاهی ضعیف کرده. گیج و خسته میشم چون نمیتونیم حتی کجا باید بریم!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دکتر خوب میشناسید ؟؟

من دکتر روح اله بای رو توصیه میکنم.مفصلا قبلاً توصیه دادم تو همین پیج که چقدر واقعا عالی بودند.تنها فردی هم هستند که در ایران فارغ اتحصیل رشته سلامت جنسی یا همون س ک س درمانی هستند و فلوشیپ و فوق دکترا دارند.چند تا دکترا دیگه هم دارند و بسیار متخصص با سواد هستند و صاحب بسیاری کتاب و مقاله که تو گوگل انگلیسی بگردید می‌بینید. روش کارشون هم خیلی کامل و جامع و همه جانبه هست و نیاز نیست این متخصص و اون متخصص دربدر بشید

شماچه مشکلی داشتی؟

من و همسرم متاسفانه کاملا سرد و بی میل بودیم نسبت به هم و همسرم هم مشکل نعوظ داشتند و مدتها تا زمانی که پیش دکتر بای بریم کاملا مثل خواهر برادر زندگی میکردیم

رابطه مقعدی خیلی توصیه نمیشه اونقدر که من میدونم

بله رابطه غلطی هست متاسفانه برخی فک میکنن مقعد چون نزدیک به واژن هست به فکر رابطه از مقعد هستند دیگه به این فکر نمی‌کنند چطور ممکنه از جایی رابطه داشت که هرگز برای رابطه جنسی طراحی نشده این رابطه فقط انسان رو بی ارزش میکنه

آره منم موافقم چ لزومی داره از این طریق ارتباط جنسی داشت. دوستان برای مشکلات مربوط به اختلال جنسی،  می تونید از متخصص های کلینیک مهربد کمک بگیرید.این کلینیک  تهران هست و دوستانی که ساکن تهران و کرج هستن راحت میتونن حضوری برن.

دکتر بای عالی هستند.تنها فلوشیپ س ک س درمانی و تنها کسی که در دانشگاه رشته اش این بوده.البته خارج از کشور ولی تو ایران هم چند تا تخصص گرفتند.روش خیلی دقیق و علمی و چون چند تا تخصص از جمله اعصاب و خانواده درمانی هم‌خونودن برید پیش شون دیگه نیاز نیست جدا برید پیش روانپزشک و روانشناس و زوج درمانگر

باسلام

برداشتی که من از اطلاعاتی که ارائه دادین داشتم بیشتر معرفی و تفکیک رشته های روانشناسی و ارولوژیست و س ک س تراپیست بود تا اینکه کمکی به ما کرده باشه

لطفا بفرمایید شما قبل از مراجعه مشکلتون دقیقا چی بود و یه شرح حال از  وضعیت قبل مراجعه به این پزشک و اقذامات درمانی که صورت گرفت و چه نتیجه ای حاصل شد رو بفرمایید ممنونم میشیم

مثلا قبل درمان چندبار در هفته یا در ماه رابطه داشتید و الان چقدر شده؟

و در طول مدت مراجعه به پزشک، حداقل چند نفرو با مشکلات مشابه دیدین که درمان شدن و یه شرح حال از اوضاع قبل و بعد اونا و میزان تاثیر گذاری روند درمانی بر اساس شنیده هاتون که به شما انگیزه داد این پزشک با بقیه فرق داره و میتونه کمک کننده باشه توضیح بفرمایید