2777
2789
عنوان

خانوما مامانا کمکککککککک😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 64 پست

برو بیمارستان هفت ماه خیلی ختر ناکه حتما برو اما قبلش یکم ترش شیرین بخور نشد برو 

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نشو امروز حتما کم استراحت کردی یکم دراز بکش با حملاتش بلند میشی عزیزم اگه تا شب خبری نشد که حت ...

ممنون دعا کنید لطفا چیزیش نشده باشه😳

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

برو بیمارستان هفت ماه خیلی ختر ناکه حتما برو اما قبلش یکم ترش شیرین بخور نشد برو 

اره خودمم خیلی میترسم

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

عزیزم توهمون هفته ها برای منم خیلی پیش اومد قشنگ ازصبح تا شب تکون نخورد که رفتم بیمارستان بعد بهم گفتن از جنین ۲۸هفته انتظار چه تکونی داری  

ولی نگران نباش احتمالا خوابه چون میدونم چی میگی و درکت میکنم حتما برو ضربانشو چک کنن 

ولی تا قبل رفتنت استرس به خودت نده مثل شما خیلیا هستن🤗

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
چشم عزیزم الان میرم امتحان میکنم

منم سرپسرم.توهمین هفته هابودم .یروز تاشب تکون نخورد.باورکن یشیشه مرباهویجوکامل خوردم اماتکون نخورد.اخرش رفتم پیش دکترم.ازش نوارقلب گرفت.گفت مشکلی نداره.بچت خواب بوده.ولی شماهم حتمابرودکترتامطمئن بشی

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

برا سلامتی نینیت صلوات میفرستم💛

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

منم وقتی بار دار بودم اینجوری شدم عرچی شیرینی میخوردن تکون نخورد مامانم گفت باروغن زیتون شکممو چرب کردم مایاژ دادم پتو ءذاشتم روشکمم نا جاش گرم بشه بعدش تکون خورد حالا توهم امتحان کن

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
شکمتو با یه شال ببند شاید گرم بشه تکون بخوره، شاید تکوناش ریزه

همیشه اینقدر لگد میزنه که کلا شکمم تکون میخوره امروز فقط یه دونه تکون خورد اونم خیلی ریز

یه تکون خیلی ضعیف خورد اما خیلی ضعیف بود مثل همیشه نبود😭

عزیزم نگران نباش یه روز مشکلی نداره که بترسی

ولی برای اینکه خیالت راحت باشه برو دکتر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
😍😍😍😍😍نی نی مون امروز تنبلی داره میکنه حوصله نداره تکون بخوره

😣😣