2777
2789
عنوان

من قدم۱۷۶ وزنم۷۲ چطوره؟چاقم یا معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 42 پست
من پسرم قدم 188 وزنم 68 بعد این خانم حداقل ده سانت از من کوتاه ترئه 4 کیلو از من سنگین ترئه

رسما اسکلتی تو از ایشون ایراد نگیر شما خیلی وزنت کمه 

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕
به نظرم وزن 60 تا 65 کیلو مانکنی حساب میشه برای این قد

اره خب احتمالا توپر هستن ..ولی بخاد خیلی مانکن باشه این وزنی که گفتی بایس باشه

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم قدم 188 وزنم 68 بعد این خانم حداقل ده سانت از من کوتاه ترئه 4 کیلو از من سنگین ترئه

شما لاغر تشريف دارين! دليل نميشه ايشون وزنشون اضافه باشه.تازه اونم واس پسر اصلا قشنگ نيس

شما لاغر تشريف دارين! دليل نميشه ايشون وزنشون اضافه باشه.تازه اونم واس پسر اصلا قشنگ نيس

دقیقا 😐

و خدا بیدار است💚محو تماشای گام لرزان غزالی که همین ثانیه ای پیش بدنیا آمد...تو ندیدی او را؟..😊💕
رسما اسکلتی تو از ایشون ایراد نگیر شما خیلی وزنت کمه 

باید استانداردهای جهانی مدنظرت باشه نه استانداردهای ایران که رسما بخوایم با هم مقایسشون کنیم مثل مقایسه شامپاین با دلسترئه

باید استانداردهای جهانی مدنظرت باشه نه استانداردهای ایران که رسما بخوایم با هم مقایسشون کنیم مثل مقا ...

استاندارد جهانی هم میگه شما کمبود وزن داری مگر اینکه قدت 188 نباشه کمتر باشه 

من استاندارد جهانیشو گفتم.مال ایرانو نمیدونم

اصن استاندارد جهانی و ایرانی نداره

یه جدول وزن و قد کلی هست که اگر با محاسبه شاخص، وزن شما کمتر یا بیشتر از میانگین در بیاد میگیم آنرمال هستی

باید استانداردهای جهانی مدنظرت باشه نه استانداردهای ایران که رسما بخوایم با هم مقایسشون کنیم مثل مقا ...

ثانیا شما با توجه به اینکه تو سن رشدی باید وزنت بیشتر باشه یعنی حجم عضله وگرنه پوکی استخوان میگیری خدایی نکرده

ثانیا شما با توجه به اینکه تو سن رشدی باید وزنت بیشتر باشه یعنی حجم عضله وگرنه پوکی استخوان میگیری خ ...

ببین من بخاطر بیماری معده که دارم وزنم اینطورئه وگرنه کلا فیزیولوژی بدنی زن و مرد باهم متفاوته و من خیلی  کم محسوب میشم

ببین من بخاطر بیماری معده که دارم وزنم اینطورئه وگرنه کلا فیزیولوژی بدنی زن و مرد باهم متفاوته و من ...

اها انشالله که خوب شی