دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تیپش کجاش جلفه بنده خدا خیلیم خوشتیپه فقط 24 سالشه سنش کمه چرا اینقدر راحت دل میشکونین نمیتونین مودبانه حرف بزنین کسی بهتون یاد نداده؟😐😞
همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
تعجب میکنم که چرا به سلایق هم احترام نمیذاریم استارتر سن رو پرسیده نه تیپ رو! منم خانومانه لباس می ...
قربونت بشم گلم اشکالی نداره من ناراحت نمیشم سلیقه ها فرق داره من خودم دوس دارم تیپ های این مدلی بزنم شوهرم تا این حد بهم اجازه داده خودشم با تیپم مشکلی نداره میگه دوس دارم امروزی باشی
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز