2777
2789
عنوان

راهنمایی

118 بازدید | 16 پست

یک چیزی میگم بهم نپرید و حرف بدم بهم نزنید...من دوسال پیش با یک نفر دوست بودم بعدش ازدواج کرد الان بعد از دوسال برگشته و خیلی دوستش دارم  دوباره بهم پی ام میده میگم جوابش نمیدم ولی اصلا وقتی پی امش میبینم وسوسه میشم دوباره جوابشو میدم ده بار شمارش پاک کردم دوباره سیوش میکنم کم کم دوباره رابطمون داره مثل قبل میشه عذاب وجدان گرفتم از یک جهت نمیتونم فراموشش کنم از یک جهتم اینجوری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=142377424]الان جدا شده یا هنوز متاهله؟ [/QUO متاهله

کارت سخیفه مثال یک زن هرجایی نشو ، باشه؟ هرچقدر ک دوستش داری هرچقدر ک دوستت داشت دیدی ک تو رو گذاشت و رفت یکی دیگه رو گرفت .پس الان فقط از اون سیر شده و دنبال یک زنگ تفریح هست .هم خر رو میخواد هم خدا .بازیچه نشو زندگی دیگران هم بازیچه نکن....

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

جوابشو نده

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

متاهله جوابشو نده عزیزم

یه خانومی همینجا میگفت شرایطی مثل شما براش پیش اومده بود و سالها بعد ازدواج کرده بود میگفت از فکر اینکه یک زن مثل گذشته من تو زندگی شوهرم باشه دارم دیوونه میشم و خب از نظر اخلاقی هم درست نیست 

احسنت  کاش به حرفت گوش کنه

برای خودش صلاحه ارزش زن خیلی بالاتر ازینه ک یکبار ب هر بهانه ای رها شه و جایگزین براش پیدا شه و باز دوباره به آغوش کشیده شه و مجبور ب تحمل یک زن دیگه هم باشه ‌....

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

از زنش خسته شده برگشته به تو

ادم تنوع طلبیه 

یخورده فکر کن حیف تو نبود تورو ول کرد رف!!

الانم فکر نکن برگشته بهت وای چقدر دوستت داشته و نتونسته فراموشت کنه.... آدم هَوَلیه

خططو عوض کن خداهشا زنش گناه داره 

لطفااااا ببین اون ی ادم عوضی اگ نبود ک ب زنش خیانت نمیکرد 

و ممکن برا نیاز شما و بخاد لطفا خططو عوض کن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اولا که من با این رابطه ها کاملا مخالفم😑😑

دوما که خیلی کارت زشته که وقتی اون متاهله جوابشو میدی خجالتم خوب چیزیه 

یعنی چی 

خودتو بزار جای همسرش فکر کن تو ازدواج کردی شوهرت یه همچین غلطی میکنه چه حسی بهت دست میده😒😒

سوما اون نفهمه اومده به تو PM داده توام باید جوابشو بدی 

اون الان ثابت کرده که یه آدم خیانتکاره 

بعد تو میگی دوسش داری 

اگه باهم ازدواج کردین دوست داری این کارو با تو کنه😑😑نمیدونم واقعا چی بگم......

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...