2777
2789
عنوان

چطوربه شوهرتون میگین دوستش دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 21 پست
سلام خورشید جون ببین این گه بچه ها می گن واقعا درسته و هر مردی یه چیز و نشونه علاقه همسرش میدونه مثلا اگه من یه وقت مهمون داشته باشم و یه عالمه کار انجام داده باشم اما شب که شوهرم می خواد باهاش باشم به دلیل خستگی نتونم به من میگه خوب می خواستی برا مهمونها غذا از بیرون بگیری یا کارگر بگیری کمکت کنه اما در هر حالتی این رو که نخوام باهاش باشم و دلیل بی علاقگی می دونه!! یعنی اگه یه هفته هر روز که میاد خونه من غذا آماده نکرده باشم و خونه نا مرتب باشه اما خودم آرایش کرده و با لباس مرتب باشم ناراحت که نمیشه هیچی خوشحال هم میشه! حالا اگه تو واقعا هر کار می کنی نمی تونی صبح به موقع بیدارشی خوب کاری نداره عزیزم, نهارت و شب قبل درست کن, و مثلا فقط برنجت و توی روز درست کن یا حتی می تونی صبح پاشی زیر غذات و روشن کنی و دوباره یه ساعت دیگه هم بخوابی. من هر دوتای این کارها رو در شرایطی انجام دادم عزیزم, می شه سخت نگیر و یه چیز دیگه اینکه می تونی باهاش بشینی و راجع به این مشکلت حرف بزنی, مردها درک می کنند البته برا اینکه بیشتر حرفت اثر بذاره باید بهش بگی که تلاش می کنی اونطوری که اون هم می خواد همه چیز و آماده کنی فقط یه کم زمان و آرامش می خوای و در کنارش اونطوری که گفتم یا هر طور دیگه که خودت می دونی واقعا تلاش هم بکنی انشالله که موفق میشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر می کنم شوهرت میدونه که خیلی دوستش داری. این حرف رو میزنه که انگیزه بهت بده که به زندگی عادیت برگردی و زندگیت نظم بگیره. در واقع میخواد از محبتی که به اون داری برای کمک به خودت استفاده کنه...
عمر دو بایست در این روزگار
خورشید جونم من هم شرایط تورو داشتم به خاطر همین همیشه ناهارم رو شب قبل از خواب آماده می کردم که اگه یه وقت صبح خواب افتادم ناهارم آماده باشه ومن کاملا درکت می کنم چون بچه های کوچیک شبها تند تند بیدار می شن و آدم صبح ها خواب می مونه