2777
2789
عنوان

☂️ اگه گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه دارید تشریف بیارید!

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 92 پست
ال سی دیش سالمه صفحه اش شکسته و باد کرده اومده بالا😄 باطریش خرابه اما مشکیه سالمه روشنم میشه

مدلاشون چیه دقیقا؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ببخشید من یه z1 sony دارم فقط باتریش خرابه چند میخریدش؟ 

چند میفروشیش؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این واضحه

نه در این حد شکستگی اگر بخوای تعویض هم کنید موقع جدا کردن خورد میشه.

مگر بردش سالمه باشه که برد خالی زیر ۱۵۰ هست این مدل

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

من یه سامسونگ اس ۵ دارم 

هم باطریش سالمه هم روشن میشه

فقط نمیدونم چرا آنتنش نمیاد

از چیه ایرادش؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
نه در این حد شکستگی اگر بخوای تعویض هم کنید موقع جدا کردن خورد میشه. مگر بردش سالمه باشه که برد خال ...

ینی شما زیر150 برمیدارین؟ مشکیه چی؟ 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
سلام اقاي men ببخشيد ايفون پنج دارم صفحه ال سي ديش تو ضلع بالايي گوشي از قاب بالا زده ولي روشن هستو ...

سلام

ارادت

بله با تعویض باطری و چسب مجدد زیر ال سی دی حل میشه.

من یه سامسونگ اس ۵ دارم  هم باطریش سالمه هم روشن میشه فقط نمیدونم چرا آنتنش نمیاد از چیه ایر ...

سلام

اگر مسکل رجیستر نداره

و شماره سریالش نپریده 

میشه سخت افزار قسمت مدار آنتن

سلام اگر مسکل رجیستر نداره و شماره سریالش نپریده  میشه سخت افزار قسمت مدار آنتن

والله ما دادیمش فلش کردن 

دیگه آنتن نیومد که نیومد

لطف داريد ممنون اين تصويرش بنظرتون مشكلش همون باطريست؟

پشتش اصلا باد نکرده درسته؟؟

فقط ی چسب تاچ میخواد 

حیفه زودتر درستش کنید یهو گیر میکنه چایی ال سی دی میشکنه