2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره ب نظرتون؟

224 بازدید | 28 پست

گوشی A30s سامسونگ نو و آکبند .

گوشی ایفون ۶ کارکرده و دست دو .

قیمت هردو یکی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
شیائومی

فروشنده گف افت زیاد داره

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشنده گف افت زیاد داره

من دارم خیلی راضییم 

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
قیمتشو میگم

۴

اسم ایفون نیار جیگرم اتیش میگیره😭😢

دیشب گوشی شوهرم تو جیبش بود انداختم لباسشوی خاموش شد 

خداکنه درست بشه خیلی دلم گرفت خیلی دوسش داره 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

من ایفون 6s دارم از اول دست خودم بوده البته ولی عالیه خودت کیفیت دوربین و رم و این چیزاشو مقایسه کنی متوجه میشی ایفون با اینکه مال چهار پنج سال پیش هست بهتره ولی سامسونگ زود دوربینش بی کیفیت میشه به نظر من ایفون بگیر با یک هفته مهلت تست اگه اکی بود خیلی بهتره از سامسونگ

اسم ایفون نیار جیگرم اتیش میگیره😭😢 دیشب گوشی شوهرم تو جیبش بود انداختم لباسشوی خاموش شد  خد ...

ایفون چندع؟ضد اب نبود؟

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
اسم ایفون نیار جیگرم اتیش میگیره😭😢 دیشب گوشی شوهرم تو جیبش بود انداختم لباسشوی خاموش شد  خد ...

زنده ای ؟

ایفون چندع؟ضد اب نبود؟

se بود 

نه متاسفانه ضد اب نیست

کلا شوهرم از گوشی بزرگ بدش میاد 

میگم ۱۱ و x تو بازار هست میخرم برات ناراحت شد 

۴ سال گرفتش خیلی دوسش داشت 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
زنده ای ؟

با اینکه خیلی دوسش داشت به روی خودش نیورد اما خودم عذاب وجدان دارم😢