2777
2789
عنوان

پشه گلدان...توروخدا بیاین

48523 بازدید | 34 پست

سلام

دیگه کلافه شدم از پشه ها 

سم هم زدم از گلخونه خریدم

زدم ولی هنوز هستن 

میترسم برای بار دوم بزنم 

میترسم ک خراب شن گلام 

بگین تورخدا اگه تجربه داشتین

مامان پارمیس 😻

حتما زیاد اب میدی 

ابدهی تو کم.کن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار خاکش خشک بشه بعد آب بده

چندتا راه هم هست خودم استفاده کردم نتیجه داده

یه لیوان سرکه بذار تو گلدونت میبینی پشه ها خودشون میوفتن تو لیوان سرکه 

یکی پودر دارچین بریز رو خاک گلدونت

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
بیشتر ببینید

مال منم پشه دارن سم خریدم گفته هفته ای یبار بده من دو روز پشت سر هم دادم 

کوچکترین تغییری نکرده 

اینجا گفتن پای گلدون دارچین بپاشم و یا سیر بذارم این کارا رو هم کردم فایده نداشت 

فک کنم امروز فردا کاسه صبرم لبریز بشه گلدونا رو از پنجره پرت کنم بیرون 😩😬😬😬😬

مال منم پشه دارن سم خریدم گفته هفته ای یبار بده من دو روز پشت سر هم دادم 

کوچکترین تغییری نورده 

اینجا گفتن پای گلدون دارچین بپاشم و یا سیر بدارم این کارا رو هم کردم فایده نداشت 

فک کنم امروز فردا کاسه صبرم لبریز بشه گلدونا رو از پنجره پرت کنم بیرون 😩😬😬😬😬

من خودم این مشکل رو داشتم.اول از همه باید بزاری خاکش کامل خشک شه بعد بهش آب بدی تا ی مدت.راهکار بعدی اینه ک ی مقدار سیر پوست کنده ولی درسته بزاری تو خاک.البته ن جوری ک خ بره داخل همون روش هم باشه کافیه.دارچین هم بریزی رو خاک موثره.من با اینا جواب گرفتم یکی دو هفته ای کامل از بین رفتن