2777
2789
نه بدون بیهوشی با دستگاه من افسردگیم باعث شده مغزم فرمان خواب نمیده وبدون قرص به هیچ عنوان خوابم نمی ...

سلام ببخشید مزاحم شدم شما بهبود پیدا کردید می‌دونم پست شما قدیمیه و امیدوارم خوب شده باشید حقیقت بنده دچار افسردگی بسیار شدید هستم و ناگهان در برابر کوچکترین برخورد سریع عصبی و پرخاشگر میشم بعد شدیداً حالت افسردگی شدید میاد سراغم بعدش بغض و گریه نیم تا یک ساعتی.ممنون میشم اگر درمان شوک را انجام دادین نتیجه و عوارض و هزینه رو توضیح بدیدن ممنون 

من رفتم رو وسواسم تأثیری نداشت ولی افسردگیم بهتر شد اون چند روزی که شوک میدادم رو فقط فراموش کردم ...

سلام معذرت که مزاحم شدم بنده افسردگی شدید دارم بیشتر مانیا هستم تا شیدایی میخواستم ببینم رو شما تاثیر داشته و اینکه هزینش چقدر شد و آیا بستری هم شدید برای چند روز یا خیر ممنون از لطفتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام معذرت که مزاحم شدم بنده افسردگی شدید دارم بیشتر مانیا هستم تا شیدایی میخواستم ببینم رو شما تاثی ...

سلام راستیش منم همین چند روز پیش پست گذاشتم متاسفانه تاثیر نداشت برام شوک درمانی هزینشم بستگی به پالسی داره که دکتر براتون مینویسه چون باید چندین جلسه انجام شه البته بستگی به شرایتطون هزینه تقریبا بالایی میشه ولی من تاثیری ندیدم ازش دیگه ول کردم الان دارو مصرف میکنم

سلام راستیش منم همین چند روز پیش پست گذاشتم متاسفانه تاثیر نداشت برام شوک درمانی هزینشم بستگی به پال ...

سلام مجدد حقیقت رفتم بیمارستان مربوط به محل کار خودم از دکتر روانپزشک خواستم که بهم شوک بدن که خاطرات تلخ گذشته و نوجوانی را فراموش کنم گفت ما به هیچ عنوان به پرسنل شوک نمیدیم و اصلا شوک درمانی رو خاطرات گذشته تاثیری ندارد.یه هفت روز بستری بودم که میگفتن بیشتر بمون ولی با خواهش التماس اومدم بیرون شب اول هم که به همه یه آمپول میزدن معلوم نبود چی توش هست که کل بدن کرخ و بی‌حال میشد یه سری قرص مثل الانزاپین و الوینتا و کلونازپام داد که بعد دو هفته قشنگ ۶ کیلو شکم و پهلو آوردم دیدم داره خطرناک میشه خودم دیگه نخوردم به نظرم فقط خود فرد هست که می‌تونه به خودش کمک کنه داروهای اعصاب و روان کمترین عارضش بی‌حالی خواب آلودگی و اضافه وزن هست 

من رفتم رو وسواسم تأثیری نداشت ولی افسردگیم بهتر شد اون چند روزی که شوک میدادم رو فقط فراموش کردم ...

سلام توروخدا جواب بدین باشوک دادن حالتون چند درجه فرق کرد برامنم دکتر گفت میتونی بیای ولی میترسم ازعوارضش