2777
2789
عنوان

امیررضای یکسال و نیمه به نامردی پرپر شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 7485 بازدید | 65 پست
پدرش سرش شش تا بخیه میخوره این طفل معصوم هم که 115میبرش بیمارستان دکتراحمق که اونشب شیفتش بوده سی تی اسکن نمیکنه و بچه رو میفرسته خونه میگه آب بهش ندین اگه بالا آورد بیارینش.
حال بچه تافردا بد و بدتر میشه که وقتی میبرنش تشخیص ضربه مغذی میدن ومنتقلش میکنن به یک بیمارستان دیگه
اونجا زیرعمل جراحی تموم میکنه
خدااااایا شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمت دردناک موضوع اینجاست که بچه رو هنوز تحویل ندادن برای کالبدشکافی.

ازاون ارازل اوباش هم 5نفررو دستگیرکردن

موندم آخه چراهرچی دردسره واسه آدمای طبقه پایین جامعه اتفاق میفته
امیر رضا پدرش کارگر و مادرش قالیباف

خدایا آخه چرا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
خدااااایا شکر
خدا ایشاله نسل این دکترهای بی سواد رو برداره که با جون مردم بازی میکنن بعدش هم هر چی آدم ارازل و مردم ازاره
به پدر ومادر این کوچولو هم خدا جون صبررررررررررررررررررررررر و سردی عنایت کن
تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....... آوای من
بچه ها تازه دیروز جسد بچه رو تحویل خانوادش دادن.بعدازغسل دادن و شستن بچه، مادرش به اصرار میگه بریم همسایه هام بچمو ببینن اومده بود در همه خونهارو میزد با دادوگریه که بچم اومده ببینتون بیاین بیرون.
:(
خدااااایا شکر
الهی بمیرم خدا صبرشون بده بنده خداها خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخیلی بد شانسن اینجاست که میگن اگه یک سنگ از اسمون بیوفته میوفته تو سرم دومی هم بیاد وای میسته سرم خوب بشه باز میخوره تو سر من.اول تو سر باباه بعد هم بچه .الهی بیچاره مادرش .من نمیدونم خدا چرا این مردها رو افرید که اینقدر زندگیها سخت بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ببخشیدا نکبتها خبرشون دو دقیقه نمیتونن خفه بشن خودشون به درک جیگر بقیه رو هم خون میکنن .باید بگیرن این مردها که اهل دعوا و چاقو کوفتن و بگیرن از هر جهت به کامیون ببندن بعد از دو جهت مخالف بکشن .پاره بشن برن .بقیه راحت زندگی کنن.ببخشید اگر تند نوشتم اخه اعصابم داغوننننننننننننننننننننننننننن و خورد شده.اههههههههههههههههههههه.