2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکل زندگیمو مبخوام بگم بدون کوچیکترین دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست

بزار هرچی میگن بگن...خوشبختیت مهمه یا حرف مردم....

من دوتا دخترخاله دارم که شوهراشون هم پسرخاله هم دیگه ان....

اولی ازدواج کرد رفت روستا ...

دومی ازدواج کرد اومد طبقه بالای خونه مامان خانم...

خیلی خرف میزدن پشت سر داماد دومی..میگفتن زن زلیل..شوهر کرده زن نگرفته که...ولی محل ندادن الان بهترین زندگیو دارن..

اما اولی که میگف نمیخام کسی پشت شوهرم حرف بزنه...جگرشو خون کردن خانواده پسره..آخر سر محبوری خونشو ول کرد رفت شهر دیگه اجاره نشینی

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با رانندگی میشه پس انداز کرد؟

بفرس دنبال کار خوب...گرچه اونم دلش خوشه به همین کمک های خانواده ات در حد خرجی روزمرگی میاره...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
بفرس دنبال کار خوب...گرچه اونم دلش خوشه به همین کمک های خانواده ات در حد خرجی روزمرگی میاره...

لیسانس حسابداری داره اما چون معافیت پزشکی داره بهش کار نمیدن دولتی خصوصی هم سر سال میندازن بیرون‌...ساعت ۶ میره ۱۲ شب میاد خونه خرج خونه و ماشینو و پسرمو بزور درمیاره

بزار هرچی میگن بگن...خوشبختیت مهمه یا حرف مردم.... من دوتا دخترخاله دارم که شوهراشون هم پسرخاله هم ...

باور کن راضیم برم روستا ولیییی بخاطر قلب زندگیم بابای نازنیم دلم نمیخواد برم هم دلم به شوهرم میسوزه هم پدر و مادرم ...کاش اینقدر وابستشون نبودم

دقیقا برام سواله چرا شما که تک فرزندی دادنت به یه آدمیکه هیچ سرمایه ای نداره

دوسش داشتم و خودم خواستم ...اون میگفت بیا شهر من اینجا رو زمین بابام کار میکنم من گفتم نمیام بابام دید همو دوس داریم بهمون کمک کرد....از این میسوزم خانواده شوهدم پولداران تقریبا و به پسرشون هیچ کمکی نکردن ممثل زباله پرتش کردن و پشت سرش هم حرف میزنن

من ۲سال خونه مامانم بودم.با اینکه کرایه میدادیم همسایه ها مبگفت مفت نشستن‌‌...مامانم میگفت چرا شوهرت ...

مادره من اصلا بما چیزی نمیگه این اولین باری بود که گفت...چه خوب با ۵ ملیون تونستید برید...

مادره من اصلا بما چیزی نمیگه این اولین باری بود که گفت...چه خوب با ۵ ملیون تونستید برید...

اره البته هرسال بخاطر زیادن کردن صبخونه مجبوریم جمع کنیم....

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

البته اون ۵تومن مال الان نبود سال ۹۳بود....الان ۵۵ دادیم ماهی ۵۰۰.همین که آرامش هست توخونه کافیه